Selecteer een pagina

Zelftest: Is jouw werkplekomgeving veilig?

Het beveiligen van jouw omgeving en bedrijfsinformatie is een continu proces, dat een grondige structurele aanpak vereist.

Zelftest: is jouw werkplek omgeving veilig?

We zien gedurende de Coronaperiode klanten zich achter de oren krabben of ze het afgelopen half jaar voldoende geregeld hebben om hun medewerkers te faciliteren effectief thuis te werken.

Daarnaast moet dat gebeuren in een volledig veilige omgeving, die compliant is aan het eigen beveiligingsbeleid en eventuele branchegerichte wet- en regelgeving. Ben jij compliant, en waar zitten jouw mogelijke lekken?

Met de antwoorden op onderstaande vragen weet je snel waar je staat in de beveiligde werkplek anno 2021. Geen zorgen, dit is geen mega-enquête, maar een korte zelftest.

Wat vertelt de uitslag

screenshot uitslag score checklist

Na het invullen van de zelftest ontvang je een mail met daarin je score. Deze score is gelinkt aan van de drie profielen die zijn opgesteld: low compliant, medium compliant, high compliant. Dit geeft aan hoe veilig jij en jouw organisatie zijn als het gaat om thuiswerken en welke vervolgstappen wenselijk zijn.

Het kan enkele momenten duren voordat de test hieronder verschijnt.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This