Selecteer een pagina
Windows 11: dit is belangrijk om te weten
Windows 11: dit is belangrijk om te weten

Met Windows 11 is door Microsoft de opvolger aangekondigd van Windows 10. Daarmee krijgt het voor het eerst in zes jaar een echt grote update. We vertellen hieronder wat je moet weten over Windows 11.

Microsoft Teams standaard meegeleverd

Het gebruik van Microsoft Teams heeft het laatste jaar een enorme vlucht genomen. Niet alleen namen de gebruikers in een razend tempo toe, ook het aantal updates van Microsoft is indrukwekkend te noemen. Voldoende redenen voor Microsoft om Microsoft Teams standaard mee te leveren met Windows 11.

Eisen aan hardware voor upgrade

Microsoft stelt diverse nieuwe systeemeisen aan pc’s die Windows 11 willen draaien. Niet iets om je zorgen over te maken, want vrijwel elke moderne pc zal Windows 11 kunnen draaien. De eisen zijn vooral bedoeld voor fabrikanten.

Om te verifiëren of je pc klaar is om Windows 11 te installeren zodra het mogelijk is, heeft Microsoft de PC Health Check App. Deze komt binnenkort beschikbaar. Dit programma vertelt of je pc voldoet aan de eisen en zo niet, waar dat dan door komt.

Veranderingen in ontwerp

Windows 11 zal ook een iets ander jasje krijgen dan zijn voorganger. Zie bijvoorbeeld de onderstaande afbeelding. De hoeken van vensters zijn afgerond en het startmenu en de pictogrammen op de taakbalk verhuizen naar het midden. Het blijft mogelijk ze terug te zetten naar de positie van Windows 10.

Windows 11 interface

Ondersteuning Windows 10

Wil je nog niet overstappen naar Windows 11 of kan dat vanwege bepaalde redenen niet? Geen probleem, Microsoft blijft Windows 10 tot 2025 ondersteunen.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This