SonicWall en Security as a Service

Met SonicWall blokkeer je virussen, spyware en andere bedreigingen voordat ze jouw netwerk kunnen betreden. SonicWall biedt namelijk dezelfde veiligheid als die vereist is bij het Amerikaanse ruimteprogramma. Met de firewallopties van SonicWall heb je een uitgebreide alles-in-één-netwerkbeveiliging.

Met SonicWall is het niet alleen mogelijk om datalekken op te sporen, maar ook te zorgen dat deze niet ontstaan. Stop ransomware, virusbedreigingen en phishing aanvallen. SonicWall vermindert de kwetsbaarheid van jouw netwerk, of het nu gaat om één enkele computer betreft of lokale netwerken die samenwerken.

Bestaande en nieuwe bedreigingen

Met SonicWall ben je niet alleen beschermd tegen bestaande, maar ook tegen nieuwe bedreigingen. Daarom raden wij SonicWall aan als een Security as A Service (SECaaS). Waarom? Bij SECaaS wordt jouw firewall beheerd door de specialisten van ITON. Zo hoeft jouw organisatie niet te investeren in hardware en heb je altijd de beschikking over een actuele oplossing.

Dit en de andere reden hebben wij voor je op een rijtje gezet in ons whitepaper SonicWall en Security as a Service. In deze whitepaper leggen wij de voordelen van SECaaS uit en gaan wij dieper in op de materie. De whitepaper is via onderstaand formulier eenvoudig te downloaden.