Contact

Download de whitepaper ‘Hoe ransomware jouw organisatie kan gijzelen’

Voor het Nederlandse bedrijfsleven is ransomware een nieuwe en complexe digitale bedreiging. Voor organisaties is de oplossing niet simpelweg een kwestie van de juiste beveiligingsoplossing uitzoeken. Bedrijfsprocessen, medewerkers en technologie moeten voldoen om deze dreiging buiten de poort te houden.

Constante dreiging van buitenaf

Jouw netwerk loopt continu risico door invloeden van buitenaf. Door het inzetten van SonicWall via ITON ben je niet alleen beschermd tegen ransomware, maar ook tegen andere vormen van malware, spam, en virussen Een goede firewall alleen is niet genoeg, je moet ook over de juiste security kennis beschikken en zorgen dat de firewall up-to-date blijft. Daar kan ITON bij helpen, zonder dat je hierin zelf veel tijd en geld hoeft te investeren.

SonicWall oplossingen voor jouw organisatie

Er zijn verschillende redenen dat ransomware steeds vaker bij het Nederlandse bedrijfsleven binnendringt. Daarom heeft ITON gekozen voor de firewall oplossingen van SonicWall, om ervoor te zorgen dat ransomware geen kans meer krijgt. In onze whitepaper praten wij je bij over ransomware en waarom SonicWall een betere bescherming biedt dan concurrerende firewall oplossingen.

Wil jij jouw hele organisatie beter beschermen tegen aanvallen van buitenaf? Denk dan ook aan andere security-diensten als de Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS) van ITON


Download hier onze whitepaper

Een ITON accountmanager mag telefonisch contact met mij opnemen over het genoemde product *