Waarborg je bedrijfscontinuïteit

Een coronacrisis valt nooit te voorspellen, maar je kunt er altijd op reageren met ITON. Zo heb je Alles voor elkaar.

Elke organisatie kan te maken krijgen met onderbrekingen in de bedrijfsvoering. Noodweer, stroomstoringen, politieke ontwikkelingen of een nieuw, een onbekend virus. Het zijn allemaal zaken waar organisaties zich op moeten voorbereiden met een doordacht bedrijfscontinuïteitsplan dat ervoor zorgt dat het werk niet stil komt te liggen.

Wat zo'n continuïteitsplan zeker moet omvatten, is een manier waarop gebruikers onder alle omstandigheden kunnen blijven werken, met de juiste vorm van security en controle om de veilige toegang van die gebruikers tot de systemen van de organisatie te waarborgen. Citrix Workspace werkt met virtuele apps en desktops waarmee gebruikers vanaf elke locatie kunnen werken, zonder apps en gegevens in gevaar te brengen.

Licenties voor thuiswerkers

Wanneer je al op een Citrix omgeving draait wil je in deze periode mogelijk snel opschalen wat betreft thuiswerk licenties. ITON kan dit voor je regelenen tegen een gereduceerde prijs. Op dit moment loopt er een actie waar deze licenties tegen een sterk gereduceerde prijs zijn te verkrijgen. Wil je hier gebruik van maken of heb je een andere vraag hierover? Reageer dan via het contactformulier aan de linkerkant.