Selecteer een pagina

Elkaar
versterken

De reis naar succes is misschien nog wel mooier dan het behalen ervan.

Elkaar versterken

Elkaar inspireren

Elkaar begrijpen

Elkaar versterken

Juist tijdens de reis is het belangrijk dat we elkaar blind kunnen vertrouwen. Dit vraagt niet alleen begrip en inspiratie, maar vraagt ook een continue scherpte. Scherpte om ervoor te zorgen dat onze diensten de hoogst mogelijke betrouwbaarheid blijven behalen, maar ook scherpte om klaar te staan om aan de slag te gaan als het moment daar is. Dit betekent dat we kritisch zijn naar de kwaliteit van ons werk en continu zoeken naar hoe we dit met elkaar nog beter, sneller en betrouwbaarder kunnen doen.

Elkaar versterken betekent vooral verantwoordelijkheid nemen voor je werk en omkijken naar je collega’s, partners en klanten. Versterken betekent dat je opmerkt wanneer er iets onverwachts gebeurt en ondersteuning biedt als dat nodig blijkt.

Elkaar versterken betekent ook dat we transparant zijn, naar elkaar en naar de klant. Elkaar versterken betekent dat we fouten mogen maken, en betekent vooral dat we elkaar helpen op het moment dat er een fout wordt gemaakt en betekent nog meer dat we elkaar helpen in de toekomst dezelfde fout te voorkomen.

Elkaar versterken gaat over een winnaarsmentaliteit, maar meer nog dan dat, elkaar versterken gaat over winnen als team.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This