Selecteer een pagina

Elkaar
inspireren

Inspireren betekent letterlijk bezielen, aanzetten. Laat dat nou net één van de belangrijkste waardes zijn binnen onze organisatie.

Elkaar inspireren

Elkaar inspireren

Elkaar begrijpen

Elkaar versterken

Bij ons betekent inspireren dat we met elkaar continu op zoek zijn naar nieuwe ideeën. Hoe kunnen we blijvende waarde creëren voor de klant of voor onze eigen organisatie, hoe kunnen we nog een volgende stap zetten met elkaar en “whats next?”. Dit vraagt een continue nieuwsgierigheid, ondernemerschap en drang naar delen en samenwerken.

Inspiratie begint met een continue drang naar innovatie, maar gaat vooral over passie en bezieling in je werk. Inspireren gaat over nadenken wat nieuwe technologie betekent voor een klant en hoe dit zorgt voor extra waarde. Niet alleen door te vertellen, maar vooral ook door te laten zien. Klanten en collega’s moeten niet alleen horen waarom en waarmee jij helpt, ze moeten het vooral voelen en beleven.

Inspiratie betekent daarom niet dat we je vragen continu op de zeepkist te staan en je verhaal te doen. Wat we van je vragen is om continu te streven naar een glimlach. Bij jezelf, bij je collega’s, bij onze klanten. Wat we van je vragen is om door de dingen die je doet, maar vooral de manier waarop je het doet, anderen te inspireren nog beter te worden.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This