Werken bij ITON

Wij zijn, als innovatieve organisatie met een sterke groeiambitie, altijd op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste collega's. Kom jij ons team versterken? Dan krijg je van ons een uitdaging mee: verras, verbaas en verwonder klanten met kennis en kunde.

Je krijgt de ruimte om je functie naar eigen inzicht in te vullen, we waarderen daarbij eigen inbreng. Daarnaast willen wij je ondersteunen waar mogelijk en geven wij jou de mogelijkheid om cursussen, trainingen en opleidingen te volgen om jezelf te ontplooien en onze dienstverlening naar een nog hoger plan te tillen.

Kenmerkend voor ons team is ons hoge kennisniveau. Onze medewerkers zijn allemaal erg ambitieus en streven naar succes. ITON biedt ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van onder meer trainingen, certificeringen en opleidingen en biedt professionele begeleiding om je persoonlijke doelstellingen te behalen.

Denk jij dat jij een aanvulling bent op ons team? Reageer dan snel op een vacature die bij je past of stuur je cv en vertel hoe jij kan bijdragen aan de groei van ITON.