Selecteer een pagina
Webinar: Onbezorgd werken met Managed Desktop
Webinar: Onbezorgd werken met Managed Desktop

Focus op de digitale transformatie van je organisatie terwijl je er tegelijkertijd voor zorgt dat iedereen productief, veilig en up-to-date blijft. Om uitdagingen aan te kunnen en jouw organisatie een werkplek te bieden die helemaal klaar is om zekerheid en waarde te combineren is de Managed Desktop een geschikte oplossing. In dit webinar nemen wij je mee in de wereld van de Managed Desktop, waarmee wij organisaties ontlasten met hun werkplekbeheer en inrichting.

Waarom zou ik dit webinar moeten volgen?

We stellen steeds meer eisen aan het moderne werken. Daarbij moet je denken aan de manier van samenwerken, thuiswerken, (video) bellen met Microsoft Teams, webapplicaties (SaaS) en vooral veilig werken. De eisen die aan de werkplek worden gesteld, veranderen continu.

Het inrichten en onderhouden van werkplekken die aansluiten op de eisen van deze tijd kunnen een flinke impact hebben op de IT-afdeling van een organisatie. Daarnaast moet het vooral zorgen voor blije en tevreden medewerkers.

De Managed Desktop is een cloud gebaseerde service, waarmee je alle zorgen rondom jouw werkplek uit handen kan geven, terwijl jouw medewerkers en collega’s altijd en overal kunnen werken, zoals zij dat willen, om zo productief mogelijk te zijn.

Inhoud van de sessie

  • Wat is de Managed Desktop?
  • Welke voordelen biedt de Managed Desktop voor jouw organisatie?
  • Kostenbesparing en efficiency
  • Integratie met Microsoft 365
  • Azure AD, Intune en Windows Autopilot

Voor wie is dit webinar relevant?

Dit webinar is relevant voor organisaties die ontzorgd willen worden en efficiënt willen omgaan met IT-resources. Daarnaast is het ook geschikt voor organisaties die de medewerkers productief (o.a. met Microsoft 365 en Teams) willen laten werken en tegelijkertijd een veilige werkplek willen bieden.

Algemene informatie

Datum: donderdag 25 november 10:00 uur
Platform: Microsoft Teams (applicatie niet benodigd)
Spreker: Jacco Wildeman

Schrijf je in via het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

Schrijf je in via het formulier onderaan deze pagina.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This