Selecteer een pagina
Webinar: Haal de kracht uit moderne fileopslag
Webinar: Haal de kracht uit moderne fileopslag

Ondanks het feit dat steeds meer organisaties serieuze stappen naar de cloud zetten en steeds meer werk online plaatsvindt, zijn veel organisaties nog gebonden aan hun fileserver. In ons webinar gaan wij in op hoe je de kracht haalt uit moderne fileopslag. Via het formulier schrijf je je vrijblijvend in voor het webinar.

Waarom zou ik dit webinar moeten volgen?

De traditionele manier van werken, die onlosmakelijk is verbonden aan het gebruik van de fileserver, vormt voor meer en meer organisaties een belemmering om echt modern te werken. Een bestand kan maar door één persoon tegelijkertijd worden geopend en bestanden delen betekent bijna automatisch bestanden versturen als bijlage bij een email bericht. Weet je dan nog zeker dat je in de laatste versie werkt? En misschien nog wel belangrijker: hoe voorkom je dat het bestand een eigen leven gaat leiden?

Daarom is het goed je te verdiepen in moderne fileopslag. Door persoonlijke bestanden naar OneDrive te migreren, afdelingsbestanden te plaatsen in een Microsoft Teams team en organisatie brede documenten te bewaren in een SharePoint bibliotheek, zijn de meeste belemmeringen van de traditionele fileserver weg. Als we daarnaast Azure Files inzetten als bestandsopslag voor traditionele applicaties, is er geen enkele reden meer om de fileserver te behouden.

Inhoud van het webinar

  • Wat houdt moderne fileopslag in?
  • Wat zijn de verschillen met een traditionele fileserver?
  • Hoe is de security geregeld?
  • Samenwerken zonder belemmeringen
  • Traject bij overstappen naar moderne fileopslag
  • Hoe ITON ondersteunt bij adoptie

Voor wie is dit webinar relevant?

Dit webinar is relevant voor organisaties die niet meer gebonden willen zijn aan een traditionele fileserver en bezig zijn met serieuze stappen naar de cloud en waar steeds meer werk online plaatsvindt.

Algemene informatie

Datum: donderdag 18 november, 10:00 uur
Locatie: Microsoft Teams (applicatie niet benodigd)
Spreker: Leo van de Haar

Schrijf je in via het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

Schrijf je in via het formulier onderaan deze pagina.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This