Selecteer een pagina

Webinar: De accountancy succesformule voor digitale transformatie

Reserveer je digitale stoel voor het webinar

Webinar: De accountancy succesformule voor digitale transformatie

De accountancywereld is volop in ontwikkeling en aan ambities geen gebrek. Iedereen wil innoveren en hun klanten via de cloud beter van dienst zijn en datagedreven werken. Maar daarvoor zal een accountantskantoor eerst moeten moderniseren, om daarna alsnog te kunnen innoveren. Tijdens dit webinar gaan wij in op de digitale transformatie van de accountancy. Na afloop weet jij precies welke stappen je nog moet zetten om ook te kunnen innoveren.

Waarom zou ik dit webinar volgen?

Aan de goede wil van de accountants ligt het niet. Iedereen heeft goed in de gaten dat de sector een digitale transformatie doormaakt. Administratieve werkzaamheden en controle activiteiten lopen dankzij de voortschrijdende automatisering steeds efficiënter. De kantoren die actief bezig zijn met de toepassing van nieuwe technologische ontwikkelen krijgen een duidelijk zichtbare voorsprong ten opzichte van de rest. De ambities lopen op dit moment echter stuk op een verouderde IT-omgeving.

Tijdens dit webinar gaan wij daar dieper op in en laten we zien hoe je eerst moet moderniseren om te innoveren. Want er komen veel vragen op je af als je wilt innoveren. Je moet over allerlei zaken nadenken. Aangezien wij al meerdere accountantskantoren bij hun digitale transformatie hebben geholpen, kunnen wij je aan de hand van praktijkvoorbeelden meenemen in dit proces. Daarbij schetsen we een zo eerlijk mogelijk beeld. Dus wat zijn de voordelen, maar ook; wat zijn de kritische punten.

Zodra een accountantskantoor moderne en veilige werkplekken heeft ingevoerd, wordt het een stuk eenvoudiger om de volgende stap naar innovatie te zetten. Een accountantskantoor kan zich dan pas echt goed gaan richten op datagedreven analyses en advies. Niet alleen de klanten van de accountantskantoor profiteren hiervan, maar het kantoor krijgt zelf ook een beter inzicht in de eigen bedrijfsvoering. Kortom; genoeg redenen om aan te schuiven bij ons webinar.

Inhoud van dit webinar

  • Hoe migreer je in 5 stappen naar een modern fundament
  • Hoe werkt de moderne werkplek
  • Hoe is de security geregeld
  • Waarom het applicatielandschap afremt
  • Zelf doen of uitbesteden?
  • Lessons learned

Voor wie is dit webinar relevant?

Dit webinar is bedoeld voor accountantskantoren en andere bedrijven uit de financiele dienstverlenging die zich bezighouden of gaan houden met de digitale transformatie. De inhoud is het beste afgestemd op CIO’s, CSO’s, IT managers, IT medewerkers en anderen die verantwoordelijkheid dragen voor een digitaal veilige werkomgeving.

Algemene informatie

Datum: Donderdag 2 juni 10:00 uur
Locatie: Microsoft Teams (applicatie niet benodigd)
Spreker(s): Rody van Egmond & Michel Teunissen

Schrijf je in via het formulier rechts op deze pagina.

Schrijf je in via het formulier onderaan deze pagina.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This