Selecteer een pagina
Wat kan ik doen bij een tweede inkomende oproep?
Wat kan ik doen bij een tweede inkomende oproep?

Het kan voorkomen dat je via Microsoft Teams in een gesprek zit en dat iemand anders je precies op dat moment probeert te bellen. Je hebt dan de mogelijkheid om het inkomende gesprek te weigeren of te beantwoorden.

Wanneer je in een gesprek zit en ervoor kiest om het inkomende gesprek op te nemen door op de telefoon of cameraknop te klikken, zet je je eerste gesprek in de wacht. Wanneer je in een vergadering zit en het tweede gesprek opneemt, dan wordt je vergadering in de wacht gezet. De anderen deelnemers van de vergadering kunnen het gesprek gewoon voortzetten.

In de tussentijd zie je het gesprek dat in de wacht staat linksboven in een balk staan. Je kunt ervoor kiezen dat gesprek te hervatten of te beëindigen.

Tips

Tip: Als je niet gebeld wil worden tijdens een vergadering of een belangrijk gesprek, kun je de inkomende gesprekken voorkomen door je status in te stellen op Niet Storen.

Tip: Sta je op Niet Storen, maar moeten specifieke personen je wel kunnen bereiken? Je kunt voor diegene dan Prioriteitstoegang instellen. Klik op je foto in Teams, selecteer instellingen, klik op Privacy en klik vervolgens op Prioriteitstoegang beheren. Daar voeg je de persoon of het telefoonnummer toe van diegene die jou altijd moet kunnen bereiken.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This