Selecteer een pagina
VMware/VxRail versies end of support in oktober
VMware/VxRail versies end of support in oktober

  Dell EMC raadt iedereen die gebruikmaakt van VMware/VxRail versies 4.5.x en 4.7.x te upgraden naar versie 7.0.x van het systeem. Organisaties waarvan de VxRail apparaatlicenties onder het huidige Dell EMC onderhoudscontract vallen, kunnen de 7.0.x versie implementeren zonder additionele licentiekosten.

  De VxRail systeemsoftwareversies 4.5.x en 4.7.x vallen per 30 september 2022 niet meer onder het Dell EMC onderhoudscontract. Bekijk hieronder om welke versies het precies gaat. Alle ondersteuning voor 4.5.x en 4.7.x eindigt op 30 september 2022, maar jouw huidige Dell EMC onderhoudscontract voor VxRail apparaten blijft van toepassing op andere, meer actuele releases, op de manier die wordt beschreven in het Dell EMC onderhoudscontract.

  VxRail systemen die End of Support zijn

  Indien jouw organisatie nog gebruik maakt van de hierboven genoemde versies is een upgrade naar versie 7.0.x of hoger noodzakelijk om te voorkomen dat deze niet meer wordt ondersteund binnen het lopende Dell EMC onderhoudscontract. Om de implementatietijd van de nieuwste versies te versnellen is het mogelijk gebruik te maken van de diensten van ITON. Dan beperk je eventuele onderbrekingen tot een minimum. Neem daarvoor contact met ons op.

  Logo-ITON-footer

  Contact

  > Neem contact op

  Werken bij

  > Kom bij ons werken

  Gegevens

  Landjuweel 20
  3905 PG Veenendaal

  Algemeen
  088 070 06 00

  Support
  088 070 06 25
  sd@iton.nl

  Socials

       
  IBI | ISO27001 | ISAE3402
  Share This