Vijf reden om voor VxRail te kiezen

Steeds meer bedrijven investeren tijd en geld om te bepalen welke hyperconverged oplossing voor hun organisatie het beste is. ITON begrijpt waarom hyperconverged oplossingen steeds meer aandacht krijgen.

De beloften van hyperconverged zijn niet meer weg te denken:

  • Meer flexibiliteit qua IT;
  • Snellere implementatie van infrastructuur;
  • Strak geïntegreerde datacentercomponenten die de dagelijkse bedrijfsvoering vereenvoudigen.

Wat is een hyperconverged infrastructuur?

Bij een hyperconverged infrastructuur hebben we het over een enkele component waar (lokale) storage en servers worden gecombineerd. Deze componenten kunnen gemakkelijk aan elkaar worden gekoppeld om opslag en prestaties te vergroten. Hierdoor zitten de voordelen van software, netwerken, storage en een server in een vooraf bepaald pakket.

Meer over VxRail

De eerste generatie oplossing (VSPEX BLUE HCI) was destijds innovatief, maar heeft een aantal beperkingen. Om deze tekortkomingen te verhelpen is VxRail ontworpen. Deze hyperconverged oplossing is specifiek ontworpen om organisaties met middelgrote datacenters op verschillende locaties aan de diverse gevirtualiseerde vereisten te laten voldoen.

De 5 belangrijkste voordelen van VxRail

1.De snelste en gemakkelijk manier om een VMware omgeving uit te breiden

De VxRail is de enige volledig geïntegreerde, vooraf geconfigureerde HCI oplossing op basis van VMware vSANTM. Daardoor zijn virtuele desktops sneller, beter en gemakkelijker te leveren. Jouw bedrijfsgevens zijn altijd en overal beschikbaar.

2.Schaalbaar en krachtig

De VxRail biedt de mogelijkheid klein te beginnen en te groeien waar nodig. Daardoor is het mogelijk uit te breiden wanneer dat voor jouw organisatie het beste uitkomt. Naarmate de organisatie- en gebruikersbehoeften groeien of krimpen pas je het gemakkelijk aan. Betaal alleen voor wat je nodig hebt.

3.Backup en recovery is standaard

De VMware Data Protection (VDP) op de VxRail zorgt ervoor dat elke VM of applicatie veilig is. VDP  wordt geïnstalleerd als een virtueel apparaat met een capaciteit tot 8 terabyte. VDP beschikt over het voor veel mensen al bekende vCenter webcliëntbeheer. Dit zorgt voor bedrijfscontinuïteit en betekent dat jouw data altijd standaard is.

4.De juiste keuze voor jouw bedrijf

Er is een breed scala aan platformen en hardware opties voor elke soort gebruik van de VxRail. Door gebruik te maken van Dell PowerEdge servers is het mogelijk grafische vormgeving, compacte opslag en meer toe te voegen. Daardoor heb je de mogelijkheid voor de VxRail te kiezen die het beste bij jou past.

5.Een vertrouwde beheeromgeving

VxRail is ontworpen om te integreren met het bestaande VMware ecosysteem. VxRail biedt bestaande VMware klanten een vertrouwde beheeromgeving. VxRail integreert naadloos in de bestaande datacenterinfrastructuur.

Schrijf je in voor de VxRail Experience Webinar

Meer informatie over VxRail

VxRail is de gemakkelijkste en snelste manier om een VMware-omgeving te vereenvoudigen en uit te breiden. Dit terwijl het de dagelijkse IT-onderhoud drastisch vermindert en de kapitaal- en operationele kosten worden verlaagd.