Contact Support

Veilig online werken

Als je als organisatie online werken mogelijk wil maken voor jou medewerkers, dan is optimale bescherming van bedrijfsgegevens essentieel. Met de juiste online werkplek en security oplossingen weet je zeker dat jouw belangrijke bestanden veilig zijn, apparaten beschermd zijn en je geen problemen ondervindt met ransomware en/of malware. Zo kan de organisatie zich richten op de dagelijkse werkzaamheden. Veilig internetten zou heel normaal moeten zijn.

Een actuele cloud back-up van jouw gegevens

Medewerkers en klanten verwachten dat bedrijfsgegevens altijd beschikbaar zijn, ook als er hardware problemen zijn. De cloud back-up oplossingen van ITON zorgen ervoor dat je ook in het geval van een servercrash of virus altijd toegang hebt tot jouw bedrijfsgegevens. Door de betrouwbare datacenters van ITON en Microsoft te gebruiken, weet je zeker dat jouw data altijd beschikbaar is.

Altijd en overal veilig online werken

Online werken is voor het bedrijfsleven niet meer weg te denken. Maar hoe zorg je ervoor dat medewerkers veilig internetten en niet bang hoeven te zijn voor gestolen of verloren bedrijfsgegevens? Zo zijn medewerkers altijd veilig online en beschermd tegen mogelijke gevaren op internet. Wij zorgen ervoor dat de gegevens altijd veilig zijn.

ITON maakt veilig online werken mogelijk

We zien de laatste jaren een steeds grotere hoeveelheid virussen en malware voorbijkomen. Het is echter wel mogelijk om servers en computers te beschermen. Veilig online zijn moet heel gewoon zijn. Je wilt online werken zonder hinder of zorgen. Daar kan ITON bij helpen. Wil je meer weten over deze oplossingen? Neem dan hieronder contact met ons op.


Neem hier contact met ons op