Selecteer een pagina
Vaarwel fileserver…Kies voor files in de Cloud!
Vaarwel fileserver…Kies voor files in de Cloud!

Er komt een moment dat er geen enkele reden meer is om de fileserver te behouden of te vernieuwen. Tot deze conclusie kom je waarschijnlijk als je het webinar volgt ‘Haal de kracht uit moderne fileopslag.’ Dit webinar organiseren wij, omdat Cloud natuurlijk wel om een andere manier van werken gaat en het goed is om je daarin te verdiepen. Zet daarom donderdag 18 november, 10:00 uur alvast in je agenda.

Waarom juist nu files naar de Cloud brengen?

Dat heeft vooral te maken dat organisaties behoefte hebben aan meer flexibiliteit. Dat betekent vooral de mogelijkheid hebben om vanuit verschillende locaties, zoals thuiswerkplekken, te werken. De oude vertrouwde fileserver blijkt in veel gevallen niet zo eenvoudig en snel bereikbaar te zijn. Maar er zijn nog meer redenen om de fileserver vaarwel te zeggen. We geven er alvast drie:

Reden 1: Mee kunnen groeien, schaalbaarheid

Data is voor veel bedrijven het nieuwe goud, maar je moet wel voldoende capaciteit hebben om de groeiende hoeveelheid data ook op te slaan. Kies je voor een nieuwe fileserver, dan kan de limiet van deze dataopslag plotseling bereikt zijn. Bij Cloud nooit, want de benodigde opslagcapaciteit groeit op elk moment mee, afhankelijk van de behoefte van jouw bedrijf. Je betaalt dus ook naar gebruik, wat eigenlijk nog een extra reden is.

Reden 2: Geen onderhoud of beheer, dus tijd over om te innoveren

Fileservers, oud of nieuw, vragen om onderhoud en beheer van eigen IT afdelingen. Terwijl de toegevoegde waarde van IT vooral de ontwikkeling van de business zou moeten zijn. Wie kiest voor de Cloud, houdt tijd over om te innoveren. Bij Cloud is de infrastructuur continu up-to-date en ook hoef je jezelf niet bezig te houden met het gedoe rondom software updates.

Reden 3: Files in de Cloud zijn beter beschermd tegen cybercriminelen

Microsoft investeert als grote, internationale cloudprovider jaarlijks enorme hoeveelheden euro’s in de beveiliging van hun cloudoplossingen. Een gemiddelde organisatie kan dat zelf niet doen, omdat de schaalvoordelen daarvoor ontbreken.

Een moderne manier van samenwerken

Er zijn nog veel meer redenen om te investeren in files in de Cloud. Die redenen geven we tijdens het genoemde webinar. Klik hier om jezelf en collega’s in te schrijven.
Je leert onder andere hoe je makkelijker met collega’s en klanten kunt samenwerken, hoe en waar je bestanden zo veilig mogelijk kunt delen en opslaan, maar ook dat bijlagen versturen per e-mail niet meer nodig is.
Vaarwel fileserver en kies vooral voor modern samenwerken!
Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This