Selecteer een pagina
Updates in Microsoft Teams voor meetings en afbeeldingen
Updates in Microsoft Teams voor meetings en afbeeldingen

Microsoft Teams is continu in ontwikkeling. Dat moet ook, want het hybride werken is hier om te blijven. Dat zorgt ervoor dat we steeds meer via Teams samenwerken en dat moet zo optimaal mogelijk gebeuren. We nemen de meest recente updates van de applicatie met je door.

Meetings

Een update bij meetings zorgt ervoor het nu makkelijker is om te zien wie zijn hand heeft opgestoken om een vraag te stellen. Door op het deelnemerspaneel te klikken zie je in één oogopslag wie zijn hand heeft opgestoken en in welke volgorde. Op die manier voorkom je dat mensen worden overgeslagen.

Order of Raised Hands

De tweede update gaat over de opnames van Teams vergaderingen. Microsoft is in het afgelopen jaar overgestapt op het opslaan van nieuwe opnamen van Teams vergaderingen in OneDrive en Sharepoint om betere controle en opties voor delen te bieden. Daarnaast zijn de onderstaande verbeteringen toegevoegd:

  • Afspelen met meerdere snelheden; je kunt nu opnames in hogere snelheden bekijken (0,5x tot 2x).
  • Geïndexeerde opnamen; opgenomen vergaderingen worden geïndexeerd in gemakkelijker te begrijpen segmenten op basis van dia-overgangen.
  • Automatisch opnemen; eigenaren van vergaderingen kunnen instellen dat vergaderingen automatisch beginnen met opnemen.
  • Automatisch verlopen; met deze functie kunnen beheerders een standaardaantal dagen instellen waarna gemaakte opnames van Teams vergaderingen naar de prullenbak worden gestuurd.

Beschrijving toevoegen aan afbeelding

Het is vanaf nu mogelijk om beschrijvingen toe te voegen aan afbeeldingen in een chat. Dit kun je doen door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken en ‘Alt-tekst toevoegen’ te selecteren. Hierdoor kunnen mensen die schermlezers gebruiken de volledig inhoud van jouw bericht begrijpen, zelfs als ze de afbeelding niet kunnen zien.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This