Selecteer een pagina
Uitbesteden: je hoeft niet te doe-het-zelven als het om IT gaat

Tijd overhouden door te doen waar je zelf goed in bent. Dat betekent uitbesteden als je niet van IT klussen houdt…

Weet je wat het belangrijkste voordeel is van niet alles zelf willen doen? Dat je tijd overhoudt voor die dingen waar je zelf enorm goed in bent. Teruggaan naar je kernwaarden is voor veel ondernemers belangrijker geworden, vanwege veranderende situaties, denk aan corona en een grotere druk op het constant moeten aanpassen. Dit is wat je beter een ander kunt laten doen:

Het IT beheer

Om met de deur in huis te vallen; een eigen IT afdeling kan nog steeds z’n waarde behouden, maar wel door een andere invulling. Waarom zou je namelijk nog servers, software en applicaties beheren als dit volledig in een gemanagede public Cloud omgeving, zoals Microsoft Azure, kan plaatsvinden? Het IT beheer uitbesteden heeft de volgende voordelen:

  • IT beheerders kunnen zich innovatieve projecten voor de business bezighouden.
  • 24/7 en 365 dagen per jaar beschikbaarheid. Bij uitbesteden bestaat er geen vakantieperiode, maar is er altijd capaciteit van mensen beschikbaar.
  • Het makkelijker aanspreken op verantwoordelijkheden vergeleken met een collega die het IT beheer doet.
  • De onafhankelijke rol en uitgebreide kennis en kunde van een – Je verkrijgt proactief periodieke rapportages waardoor continue verbeteringen aangebracht worden, bijvoorbeeld op het gebied van samenwerken en digitale veiligheid.

Samenwerken en de inrichting van werkplekken

De afgelopen periode heeft wel bewezen dat er op het gebied van samenwerken en werkplekken plotseling iets kan veranderen. Daar zou je je als ondernemer eigenlijk helemaal geen zorgen over moeten maken. Ook dit hoef je daarom niet zelf te doen. Wij bieden wij onder andere een Managed Desktop oplossing. Dit is een service die jouw gebruikers een veilige moderne ervaring biedt en apparaten altijd up-to-date houdt met de nieuwste versies van Windows 10, Office 365 en standaard applicaties. Het resultaat van Managed Desktop is dat medewerkers altijd ongestoord en veilig kunnen samenwerken op hun favoriete apparaat, vanaf elke locatie.

Focus op je eigen kernwaarden

Je hoeft niet te doe-het-zelven als het om IT gaat. Ook als er plotseling een ongebruikelijke vraag opdoemt kun je bij ons terecht. Wij gaan dan op zoek. Laat ons maar klussen voor elk IT project.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This