Selecteer een pagina

Thuiswerken

Thuiswerken

Steeds meer organisaties zien de voordelen in van het beschikbaar stellen van thuiswerken voor medewerkers. Maar er komt dan natuurlijk ook een hoop op je af. Hoe laat je bijvoorbeeld medewerkers veilig samenwerken in bestanden zoals Excel? Wat heb ik allemaal nodig om mijn medewerkers thuis te laten werken en hoe kan ik toch grip houden? Dat zijn logische vragen. De onderstaande topics helpen je op weg.

Managed Desktop

Een ideale manier om het thuiswerken voor je medewerkers te bevorderen is de managed desktop. Door aan alle voorwaarden te voldoen van een goede managed desktop bevorder je het online samenwerken met collega’s en kunnen je medewerkers online veilig bestanden delen met anderen. IT moet betrouwbaar en veilig zijn, zodat jouw IT waarde oplevert voor jouw bedrijf.

Multi-Factor Authentication

Een goede manier om je medewerkers te beveiligen als ze thuiswerken is Multi-Factor Authentication (MFA). Bij Azure Multi-Factor Authentication van Microsoft is meer dan één stap vereist om toegang te krijgen tot jouw account. Het voegt daarmee een belangrijke tweede beveiligingslaag toe. Azure MFA helpt bij het bewaken van de toegang tot al jouw gegevens en toepassingen. Tegelijkertijd is het gebruiksvriendelijk, omdat het tegemoet komt aan de wensen van de gebruiker bij het aanmeldproces.

Microsoft Teams

Microsoft Teams wint razendsnel aan populariteit. Het gebruik van dit platform groeit ontzettend hard door de handige functionaliteiten. Met Microsoft Teams kun je op één platform chatten, bellen, vergaderen, bestanden delen en samen bewerken en groepen aanmaken die alleen toegankelijk zijn voor diegene die toegang moeten hebben.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van thuiswerken voor jouw organisatie? Klik dan op de knop onderaan deze pagina. Of bel tussen 09:00 en 17:00 uur (op werkdagen) met 088 070 06 00.

Als eerste op de hoogte

Abonneer op onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This