Thuiswerken

Steeds meer organisaties zien de voordelen in van het beschikbaar stellen van thuiswerken voor medewerkers. Maar er komt dan natuurlijk ook een hoop op je af. Hoe laat je bijvoorbeeld medewerkers veilig samenwerken in bestanden zoals Excel? Wat heb ik allemaal nodig om mijn medewerkers thuis te laten werken en hoe kan ik toch grip houden? Dat zijn logische vragen. De onderstaande topics helpen je op weg.

Managed Desktop

Een ideale manier om het thuiswerken voor je medewerkers te bevorderen is de managed desktop. Door aan alle voorwaarden te voldoen van een goede managed desktop bevorder je het online samenwerken met collega's en kunnen je medewerkers online veilig bestanden delen met anderen. IT moet betrouwbaar en veilig zijn, zodat jouw IT waarde oplevert voor jouw bedrijf.

Vind hier meer informatie over de Managed Desktop

Multi-Factor Authentication

Een goede manier om je medewerkers te beveiligen als ze thuiswerken is Multi-Factor Authentication (MFA). Bij Azure Multi-Factor Authentication van Microsoft is meer dan één stap vereist om toegang te krijgen tot jouw account. Het voegt daarmee een belangrijke tweede beveiligingslaag toe. Azure MFA helpt bij het bewaken van de toegang tot al jouw gegevens en toepassingen. Tegelijkertijd is het gebruiksvriendelijk, omdat het tegemoet komt aan de wensen van de gebruiker bij het aanmeldproces. 

Vind hier meer informatie over MFA

Microsoft Teams

Microsoft Teams wint razendsnel aan populariteit. Het gebruik van dit platform groeit ontzettend hard door de handige functionaliteiten. Met Microsoft Teams kun je op één platform chatten, bellen, vergaderen, bestanden delen en samen bewerken en groepen aanmaken die alleen toegankelijk zijn voor diegene die toegang moeten hebben.

Vind hier meer informatie over Microsoft Teams

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van thuiswerken voor jouw organisatie? Via het formulier aan de linkerkant kun je contact met ons opnemen. Of bel tussen 09:00 en 17:00 uur (op werkdagen) met 088 070 06 00.