Selecteer een pagina

Moderne Werkplekken

Wij inspireren mensen om echt samen te werken en zo de organisatiedoelen te realiseren. Dat doen wij met onze vijf moderne diensten.

Moderne Werkplekken

Modern Samenwerken

Moderne Werkplekken

Modern Serverlandschap

Modern Kantoor

Moderne Regie

Succesvolle organisaties die zich weten te onderscheiden van anderen zijn niet alleen bewust van de noodzaak van digitaal, maar hebben een duidelijke visie over hoe de combinatie van de fysieke en digitale wereld de organisatie onderscheidend maakt in de markt. Echt succesvolle organisaties denken na over de digitale middelen waarmee werknemers dagelijks aan de slag gaan. Door te kiezen voor een moderne werkplek blijven ze altijd up-to-date en zijn alle middelen aanwezig om de nieuwe technologie te omarmen.

Een moderne werkplek vind je overal

Want echte waarde wordt gecreëerd op een moderne werkplek. Dat is allang niet meer het bureau in een kantoortuin of je eigen kamertje. Een moderne werkplek vind je overal en zorgt ervoor dat je altijd kan werken aan de waarde van jouw organisatie. Of het nu gedwongen is door een wereldwijde epidemie, of omdat het nu eenmaal productiever is om in de ochtend direct aan de slag te gaan in plaats van uren in de file te spenderen. Modern werken betekent daarentegen niet dat je alleen maar thuis werkt, of alleen maar op kantoor. Modern werken betekent dat je werk, en dus ook je werkplek, aanpast aan wat de situatie op dat moment van je vraagt.

De weerbarstige praktijk

Hoe makkelijk dit ook klinkt, de praktijk is meestal weerbarstiger. Oude applicaties, die helaas nog onmisbaar zijn voor jouw organisatie, stellen limieten aan de werkplek. Sommige applicaties zijn nu eenmaal niet geschikt om over al ter wereld mee te werken. Sommige informatie kan of mag niet zomaar overal geraadpleegd worden en sommige taken kunnen nu eenmaal niet overal uitgevoerd worden. Daarom is er ook geen one-size-fits-all oplossing.

Voor de ene medewerker is werken vanuit een browser meer dan voldoende, terwijl een andere medewerker zware eisen stelt aan de hardware van een werkplek. Sommige applicaties zijn volledig cloud-native en werken waar je ook bent, andere applicaties vereisen specifieke maatregelen en een virtuele werkomgeving. Om de complexiteit nog verder toe te laten nemen verandert elke situatie ook nog op regelmatige basis, waardoor investeren voor de komende jaren op de werkplek een lastige keuze wordt.

De werkplek moet gewoon werken

Ondanks alle keuzes en afwegingen staat er één ding boven water: de werkplek moet gewoon werken. De moderne tijd vraagt steeds meer van onze werknemers als het gaat om productiviteit. Dan kunnen we het niet hebben dat een foutmelding verschijnt op het scherm, een apparaat uitvalt of het apparaat zo traag wordt dat het werken praktisch onmogelijk blijkt te zijn. Elke minuut is immers waardevol. Als het niet is vanwege je werk, dan wel om te spenderen met familie, vrienden of geliefden.

Op een veilige manier

Dan hebben we het nog niet eens over veiligheid. Je wil als ondernemer niet wakker liggen van de risico’s die jouw organisatie loopt als je apparaten niet up-to-date zijn en een onachtzaam moment van een medewerker jouw bedrijfsvoering voor dagen of langer onmogelijk maakt. Je wilt het als medewerker ook niet op je geweten hebben dat dankzij de diefstal of het verlies van jouw laptop of smartphone het bedrijf risico’s loopt omdat er mogelijk vertrouwelijke informatie op straat komt te liggen.

Modern werken serieus nemen

Juist daarom is het verstandig om de moderne werkplek serieuzer dan ooit te nemen. Zorg voor de juiste mix aan werkplekken en zorg ervoor dat de balans ontstaat tussen veiligheid, productiviteit en vrijheid. Dit kan door de juiste kennis en kunde in te zetten om de werkplek te faciliteren en blijvend te onderhouden. Want uiteindelijk is de moderne werkplek de plaats waar alles samenkomt. Blijvende digitale waarde staat en valt met een uitmuntende, blijvende moderne werkplek.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This