Selecteer een pagina

Modern Serverlandschap

Wij inspireren mensen om echt samen te werken en zo de organisatiedoelen te realiseren. Dat doen wij met onze vijf moderne diensten.

Modern Serverlandschap

Modern Samenwerken

Moderne Werkplekken

Modern Serverlandschap

Modern Kantoor

Moderne Regie

Succesvolle organisaties die zich weten te onderscheiden van anderen zijn niet alleen bewust van de noodzaak van digitaal, maar hebben een duidelijke visie over hoe de combinatie van de fysieke en digitale wereld de organisatie onderscheidend maakt in de markt. Echt succesvolle organisaties denken na over het digitale brein waarin data en applicaties de toekomst bepalen van de organisatie. Door te kiezen voor een modern serverlandschap waarin steeds meer focus komt op data en flexibiliteit, ligt de toekomst letterlijk binnen handbereik.

Van noodzakelijk kwaad naar het nieuwe goud

Of het nu een serverruimte was in de bezemkast of een datacenter in het pand of in de buurt, voor vrijwel elke organisatie werd “de server” gezien als een noodzakelijk kwaad. We hadden immers applicaties nodig om te kunnen werken en die moesten ergens draaien.

Tegenwoordig is alles anders. “De server” is geëvolueerd naar informatiesystemen die gezamenlijk de nieuwe waarde vormen voor vrijwel elke organisatie. Een modern serverlandschap brengt alle kennis van de organisatie samen in de vorm van applicaties en data en vormt hiermee de goudmijn voor de toekomst.

In een modern serverlandschap is alleen niets meer vanzelfsprekend. Gebruiken we wel de juiste technologie? Hoeveel hebben we eigenlijk nodig? Hoe gaan we de data ontsluiten? Wat is de kwaliteit ervan? Hoe zorg ik voor (automatische) uitwisselbaarheid? Maar belangrijker nog: wat gaan we er allemaal mee doen?

Door een serverlandschap op waarde te schatten en te transformeren, zodat optimaal gebruik van data mogelijk wordt, gaan organisaties daadwerkelijk blijvende waarde creëren met oneindige mogelijkheden voor de toekomst.

Niet eenvoudig

Daar begint ook de complexiteit. Welke inrichting zorgt voor een optimale balans tussen kosten en waarde. Hoe zorg ik ervoor dat de waarde van het serverlandschap ook daadwerkelijk mijn waarde blijft en niet wordt gestolen, geblokkeerd of verminkt door kwaadwillende? Hoe zorg ik ervoor dat mijn serverlandschap meebeweegt met mijn organisatie?

Dus met meer capaciteit als dat nodig is en minder als er even geen vraag is. Hoe zeker ben ik er eigenlijk van dat mijn data en applicaties altijd beschikbaar zijn als ik ze nodig heb? En belangrijker dan ooit: hoe houd ik grip op mijn serverlandschap terwijl de mogelijkheden en complexiteit alleen maar toeneemt?

Waardecreatie vraagt blijvende aandacht

Een modern serverlandschap vraagt allereerst een heldere visie. Kunnen we de komende tijd volstaan met een moderniseringsslag van het bestaande datacenter door de inzet van bijvoorbeeld VxRail, of gaan we nu al optimaal profiteren van de kracht van de Azure cloud? Sterker nog; waarom zouden we eigenlijk moeten kiezen tussen beide opties, terwijl een hybride situatie zo veel meer voor de hand ligt?

Juist door de enorme hoeveelheid vragen die komen kijken bij echte waardecreatie met je serverlandschap is expertise belangrijker dan ooit. Gezamenlijk met onze klanten bepalen we een richting naar de toekomst en blijven we continu kijken naar de optimale inrichting, waarbij de modernste technologie op een veilige en vooral betrouwbare wijze wordt ingezet om de optimale balans te creëren. Hiermee wordt pas echt blijvende waarde gevonden door onze klanten.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This