Selecteer een pagina

Modern Samenwerken

Wij inspireren mensen om echt samen te werken en zo de organisatiedoelen te realiseren. Dat doen wij met onze vijf moderne diensten.

Modern Samenwerken

Modern Samenwerken

Moderne Werkplekken

Modern Serverlandschap

Modern Kantoor

Moderne Regie

Succesvolle organisaties die zich weten te onderscheiden van anderen zijn niet alleen bewust van de noodzaak van digitaal, maar hebben een duidelijke visie over hoe de combinatie van de fysieke en digitale wereld de organisatie onderscheidend maakt in de markt. Echt succesvolle organisaties denken na over de manier waarop medewerkers informatie uitwisselen met elkaar, met partners en vooral met klanten. Door modern samen te werken, stimuleert de organisatie het gebruik van data in de dagelijkse praktijk en legt het de basis voor een data driven cultuur.

Belangrijker dan ooit

Samenwerken is belangrijker dan ooit. We gaan van vergadering naar vergadering, er wordt veel input gevraagd over diverse onderwerpen en veel van de reguliere werkzaamheden is inmiddels geautomatiseerd, waardoor er meer en meer van jouw creativiteit wordt gevraagd. De enige manier waarop we met elkaar blijven groeien en waarde weten te creëren is door samen te werken.

Dat is gelukkig gemakkelijker dan ooit. De tijd dat we bijlages verstuurden met een specifieke, maar inmiddels verouderde versie, is allang voorbij. Toch? De tijd waarin we elkaar moesten bellen omdat iemand in een bestand aan het werk is dat jij moet bewerken is allang voorbij. Toch? De tijd dat we met halve informatie moesten werken omdat iemand ons was vergeten mee te nemen in de CC van de email is ook allang voorbij. Toch?

Natuurlijk wil je op alle vragen volmondig antwoorden met ja. En wij geloven en zien ook dat dit kan. Door de inzet van de juiste technologie zoals Microsoft 365, ondersteund met de oneindige kracht van de cloud, geloven we niet alleen dat het kan, maar zien we in de dagelijkse praktijk organisaties opbloeien. Niet alleen wordt efficiënter gewerkt, we zien de kwaliteit toenemen, medewerkers ervaren meer rust en het werkplezier neemt met de dag toe.

Meer dan alleen technologie

Volmondig ja antwoorden op bovenstaande vragen en meer dan 40% winst pakken op de manier waarop medewerkers samenwerken vraagt echter veel meer dan alleen technologie. Het vraagt om de juiste keuzes op het gebied van technologie, werkwijze en proces, maar ook licenties en timing. Modern samenwerken vereist een succesvolle implementatie gekoppeld aan de juiste adoptiestrategie. Modern Samenwerken vereist continu aandacht van experts die er voor zorgen dat Modern Samenwerken modern blijft.

Vereist continu aandacht

Maar daarmee zijn we er niet. Modern samenwerken opent mogelijkheden die tot voor kort onmogelijk werden gehouden. Informatie delen is eenvoudiger dan ooit. Ook met de verkeerde mensen… Modern samenwerken vereist daarom niet alleen focus op gebruikersgemak en efficiëntie. Modern Samenwerken vereist ook een strakke focus op de veiligheid van informatie. Dat vraagt beleid, bewustzijn van de medewerkers en de juiste maatregelen.
Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This