Selecteer een pagina

Modern Kantoor

Wij inspireren mensen om echt samen te werken en zo de organisatiedoelen te realiseren. Dat doen wij met onze vijf moderne diensten.

Modern Kantoor

Modern Samenwerken

Moderne Werkplekken

Modern Serverlandschap

Modern Kantoor

Moderne Regie

Succesvolle organisaties die zich echt onderscheiden van anderen zijn niet alleen bewust van de noodzaak van digitaal, maar hebben een duidelijke visie over hoe de combinatie van de fysieke en digitale wereld de organisatie onderscheidend maakt in de markt. Succesvolle organisaties denken daarom na over de werkomgeving van hun medewerkers en zorgen dat deze zo optimaal mogelijk is ingericht om daadwerkelijk een verschil te kunnen maken.

Is een kantoor nog wel van deze tijd?

Al jaren is Nederland kampioen thuiswerken en voeren we al jaren de lijstjes aan van landen die ingesteld zijn op thuiswerken. Met de uitbraak van de wereldwijde pandemie is deze trend volledig geëxplodeerd en is thuiswerken niet meer weg te denken. Toch denken we niet dat het kantoor zal verdwijnen. Een kantoor is namelijk veel meer dan een werkplek, het kantoor is een plek waar mensen fysiek samen komen en gezamenlijk kunnen werken aan nieuwe mogelijkheden.

Het kantoor is een plek waar creativiteit pas echt tot zijn recht komt. Het is de enige plek waar non-verbale communicatie met collega’s tot blijvende waarde kan leiden. Een Modern kantoor is daarmee onlosmakelijk verbonden met Modern Samenwerken. Dan moeten we er wel voor zorgen dat het kantoor ook echt modern is en bijdraagt aan het grotere doel van de organisatie.

Het kantoor van de toekomst

Daarom geloven wij dat een modern kantoor klaar moet zijn voor de toekomst. Een modern kantoor moet het mogelijk maken om de medewerkers die thuis werken naadloos te laten samenwerken met collega’s die op kantoor samenkomen. Vergaderzalen moeten worden getransformeerd zodat hybride vergaderen mogelijk wordt, zonder eerst tien minuten te verliezen aan haperende apparatuur.

Connectiviteit moet uitmuntend zijn binnen het moderne kantoor. Als medewerker wil je niet nadenken over welk netwerk ik ook alweer moet kiezen, welk kabeltje wel of niet werkt en of mijn verbinding wel veilig is. Dit moet gewoon geregeld zijn. Een modern kantoor moet de faciliteiten bieden om flexibel te printen. Je wil niet nadenken over welke printer je vandaag ook alweer moet hebben en je wil zeker niet nadenken over een printer op elk bureau.

Een goede partner is noodzakelijk

Net als bij alles in de IT is het ook voor een modern kantoor ontzettend belangrijk om continu aandacht te hebben. Als de IT binnen een kantoor niet regelmatig wordt onderhouden, is dat direct merkbaar. Als verbindingen haperen gaat dat direct ten koste van de productiviteit en levert dit direct irritatie op bij jou en je collega’s.

Als beveiliging niet wordt onderhouden loop je binnen de kortste keren hopeloos achter. En dan hebben we het nog niet eens over de razendsnelle ontwikkelingen binnen IT. Als je niet zorgt dat je bijblijft, laat je grote kansen liggen om nog productiever te worden. Juist daarom ondersteunen wij onze klanten dagelijks met onderhoud, innovatie en een strak beveiligingsbeleid.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This