Selecteer een pagina

Actuele storingen

28-10-2021 07:00u Azure storing – Virtual machines starten niet

Diverse clusters in Azure hebben onvoldoende capaciteit om servers op te starten. Gevolg is dat in de Clouddesktop bij een aantal klanten onvoldoende servers draaien om alle gebruikers te kunnen hosten. ITON is bezig om deze klanten naar andere clusters te verhuizen.
Volgende update om 9.00u.

28-10-2021 09:30u Update Azure storing – Virtual machines starten niet

Alle Clouddesktop klanten met issues zijn gemigreerd naar een ander cluster.  Alle servers zijn inmiddels weer opgestart en gebruikers kunnen aanmelden.

21-10-2021 08:00u Azure storing – Virtual machines starten niet

In Azure is onvoldoende capaciteit op dit moment om servers te starten van het type AMD (Ea series). Dit heeft gevolgen voor de ITON Clouddesktop dienst. Clouddesktop servers kunnen op dit moment niet worden opgestart. Klanten waar dit impact heeft worden op dit moment benaderd. Deze servers worden met spoed omgebouwd naar Intel om ze zo snel mogelijk weer op te starten. Niet alle klanten van ITON zijn geraakt door dit issue.

21-10-2021 10:00u Update: Azure storing – Virtual machines starten niet

Voor alle Clouddesktop klanten met issues zijn de Clouddesktop servers omzet naar type Intel en weer gestart. Op dit moment zijn er geen issues bij Clouddesktop klanten.
Het issue in Azure dat machines van type AMD niet gestart kunnen worden blijft aanwezig als gevolg van capaciteit problemen in Azure. Voor klanten die dit ervaren is de workaround de machine omzetten naar een type Intel (server type Ed..  in plaats van Ea..).

21-10-2021 16:00u Update: Azure storing – Virtual machines starten niet

Maatregelen zijn genomen om de servers vannacht niet af te schalen maar te laten draaien zodat ze morgenochtend zeker beschikbaar zijn. Case bij Microsoft is eerder vandaag gestart om te achterhalen wat de rootcause van de problemen behelst en welke maatregelen ITON nog meer kan nemen om issues te voorkomen.

Als eerste op de hoogte

Abonneer op onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen

Support
sd@iton.nl

Socials

IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This