Selecteer een pagina

Actuele storingen

20-09-2021 10.15u Performance klachten CloudDesktop

Diverse klanten melden performance klachten in de Clouddesktop.  Zowel in de oude Clouddesktop 1.0 (RDSH) als de nieuwe Azure Virtual Desktop omgeving. Oorzaak lijkt een storing in Azure bij Microsoft. Onderzoek loopt. Nieuwe update volgt rond 11.00u.

20-09-2021 11.00u

Onderzoek loopt nog steeds. Nog geen oorzaak kunnen vinden. Microsoft rapporteert nog geen issues in Azure.

20-09-2021 13.00u

Oorzaak lijkt niet Azure maar netwerk gerelateerd. Internationale klant meldt alleen issues met Nederlandse gebruikers. Klanten die storingen melden zijn uit het oosten van het land of regio Zuid Holland. We onderzoeken nog of dit een specifieke provider betreft.

20-09-2021 14.00u

Storing heeft zich beperkt tot klanten met verbindingen van KPN of een provider die gebruik maakt van verbindingen van KPN voor het leveren van de eigen netwerk diensten.

Als eerste op de hoogte

Abonneer op onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen

Support
sd@iton.nl

Socials

IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This