Selecteer een pagina
Service Engineer
Service Engineer
Ook bij ons geldt: de klant is koning. Vandaar dat het serviceteam het visitekaartje van onze organisatie is. Dit bedrijfsonderdeel is namelijk het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Logisch dus dat op deze plek de meest toegewijde en betrokken mensen werken. Voor dit cruciale onderdeel van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een service engineer.

Wat ga je doen

Het mag duidelijk zijn dat je in rol van service engineer allereerst moet beschikken over een flinke dosis sociale vaardigheden. Verder helpt het zeker dat je zelfstandig, gestructureerd en oplossingsgericht functioneert op minimaal mbo-niveau en daar met een analytische blik op kunt reflecteren.

Wij bieden

Een supergave werkomgeving. En dat houdt niet op bij die mooie werkplek, gezellige bar en dakterras met een view. Bij ons werk je samen met leuke, betrokken en professionele collega’s en krijg je alle ruimte om je verder te kunnen ontwikkelen. Tot slot een heel mooi pakket aan primaire en secundaire voorwaarden, maar dat vinden wij ook logisch.

Geïnteresseerd?

Dat kan toch bijna niet anders. Stuur je cv en motivatie op naar pz@iton.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This