Selecteer een pagina
Senior Microsoft Azure Consultant
Senior Microsoft Azure Consultant

In tegenstelling tot veel IT partijen geloven wij niet alleen dat Microsoft Azure de toekomst is van elk moderne infrastructuur, wij brengen dit ook in de praktijk. Niet alleen hebben we er voor gekozen om afscheid te nemen van ons eigen datacenter en alles te migreren naar Azure. We kiezen er vooral voor om continu onze klanten te stimuleren ook daadwerkelijk het maximale uit Azure te halen. We zijn niet voor niets één van de grootste Azure Cloud Service Providers in Nederland! 

En laten we nou net een plekje vrij hebben voor een Senior Microsoft Azure Consultant met affiniteit voor infra en kantoorautomatisering om onderdeel te worden van dit succes.  

Wat ga je doen

Met jouw kennis, kunde en vooral passie ben jij diegene die onze klanten helpt op het gebied van Microsoft Azure. Je adviseert en ondersteunt onze klanten bij de inrichting, migratie en verdere ontwikkeling van het Microsoft Azure platform. Ja, dat betekent dat je aan de slag gaat met de vele IaaS (en gerelateerde) componenten die Azure te bieden heeft, maar eigenlijk vragen we veel meer van je. Wat te denken van het inrichten van omgevingen conform het Well Architected Framework, de integratie van Azure PaaS diensten, Azure Security Center, Infrastructure as Code, Deployment via Azure DevOps, enz.

Om het nog mooier te maken, we willen ook nog dat je meedenkt over onze standaarden, nadenkt over hoe we Azure omgevingen nog veiliger kunnen maken en we verwachten dan ook nog dat je in staat bent om het een beetje lekker uit te leggen als onze klanten vragen hebben.

In het dagelijks werk zul je je met name bezighouden met innovatieve projecten, waarbij we klanten vanuit een bestaande omgeving migreren naar Microsoft Azure of (en dat komt steeds vaker voor) klanten die al Azure hebben verder ontwikkelen, zodat het maximale uit de omgeving wordt gehaald. Afhankelijk van situatie ga je je bezighouden met het vastleggen van een eisen en wensenoverzicht, de vertaling naar een technische en/of functionele inrichting, het inrichten van de nieuwe omgeving of oplossing en/of het leveren van nazorg na het live gaan.

Uiteraard stopt het daar niet. We verwachten van je dat je je blijft ontwikkelen en continu blijft nadenken over hoe dingen sneller, slimmer en beter kunnen. Ook als je nog even niet weet hoe, dat zoeken we dan samen wel uit.

Wij vragen

Vooral passie, creativiteit in het vinden van de juiste oplossingen en een boel technische kennis. 
Dat betekent: 

 • Een open mind en een honger naar nieuwe technologie; 
 • Communicatief vaardig in de Nederlandse taal; 
 • Ervaring met werken in agile teams; 
 • Een hoge mate van zelfstandigheid; 
 • Passie en energie (en een beetje humor). 

Daarnaast is het handig als je technische kennis hebt, zodat je ook snel aan de slag kan: 

 • Hbo werk-en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring met het implementeren en/of beheren van Microsoft Azure omgevingen; 
 • Een of meerdere certificaten op het gebied van Microsoft Azure, waarbij Associate niveau eigenlijk wel het minimum is. 
 • Een rijbewijs B is wel erg handig. 

Denk je dat je de kennis niet hebt, maar kun jij ons overtuigen dat dat allemaal geen probleem is? Dan ben je meer dan welkom om het te proberen! 

Wij bieden

We weten dat we veel van je vragen en daarvoor mag je ook iets terug verwachten. Daarom hebben we een paar voordelen voor jou: 

 • Een prima salaris met pensioenregeling; 
 • De kans om je in een razend tempo te ontwikkelen; 
 • De mogelijkheid om samen te werken met ontzettend leuke en slimme collega’s; 
 • De uitdaging om onze standaarden op het gebied van Microsoft Azure te verhogen naar jouw niveau; 
 • De kans om buiten werktijd je collega’s te leren hoe counterstrike wel gespeeld moet worden (of welk spel dan ook). 

Geïnteresseerd?

Dat kan toch bijna niet anders. Stuur je cv en motivatie op naar pz@iton.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This