Selecteer een pagina

Security
Services

Dankzij structurele focus op veiligheid kun jij vertrouwen op de continuïteit en het succes van jouw organisatie. Daarmee creëren we met onze security services blijvende waarde voor jouw organisatie.

Security Services

Managed Services

Cloud Services

Innovatie Services

Security Services

Organisaties die zich onderscheiden zien de potentie van data en zetten de digitale mogelijkheden van nu in om blijvende waarde te creëren. Juist deze potentie is de reden waarom veiligheid belangrijker is dan ooit. Niet alleen is het belangrijk dat bedrijfsinformatie vertrouwelijk, beschikbaar en uit handen van kwaadwillende blijft. Minstens zo belangrijk is dat jouw bedrijfsvoering niet verstoord wordt en dat jouw organisatie geen (reputatie) schade lijdt door een verzwakte beveiliging.

Risico’s groter dan ooit

Cybercrime levert inmiddels meer op dan de wereldwijde handel in drugs. De kans dat jouw organisatie te maken heeft gehad of binnenkort gaat krijgen met datadiefstal, gijzelsoftware of phishing wordt met de dag groter.

Hier komt nog bij dat met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend onder de naam GDPR, de overheid definitief heeft gekozen voor een strakker beleid rondom persoonsgegevens. Met serieuze consequenties voor organisaties die zich hier niet aan houden. Naast dat de boetes niet mals zijn, kan de reputatieschade je organisatie al snel fataal worden.

Continue balans als antwoord

Gelukkig hoeft een moderne organisatie zich niet te laten leiden door angst. Door continu de juiste maatregelen te nemen en een balans te creëren tussen veiligheid, kosten en productiviteit kan elke succesvolle organisatie de risico’s terugbrengen naar een acceptabel niveau. Deze balans gaat verder dan technologie en moet worden gecreëerd binnen elke laag van de organisatie.

Security begint met een modern beveiligingsbeleid en heldere afstemming van de verantwoordelijkheden. Uiteraard resulteert dit in een palet aan maatregelen die continu worden bijgesteld naar de realiteit. Beveiliging is immers nooit af en software is nooit perfect, maar ook de organisatie is altijd in beweging waardoor wensen en eisen veranderen.

Ideale partner bij security vraagstukken

En juist daarom zijn wij de ideale partner als het aankomt op een gebalanceerd antwoord op de risico’s die jouw organisatie loopt. Naast een continue focus van een dedicated team, die de ontwikkelingen op dit vlak nauwlettend in de gaten houdt, werken we continu aan het verbeteren van de veiligheidsmaatregelen binnen jouw IT landschap.

Onze betrokkenheid gaat echter verder. Security is een vast onderwerp op de agenda van onze Customer Succesmanagers. Gezamenlijk stellen we met jouw organisatie een modern beveiligingsbeleid op die we vervolgens structureel up-to-date houden. Onze security experts nemen je op regelmatige basis mee in de ontwikkelingen doormiddel van security workshops.

Met awareness campagnes zorgen we ervoor dat jouw medewerkers bewust zijn van de mogelijkheden en verantwoordelijkheden die zij hebben om jouw organisatie veilig te houden. Uiteraard bieden we daarnaast een ruim palet aan technische oplossingen in ons portfolio die daadwerkelijk invulling kunnen geven aan het beleid en de keuzes die jouw organisatie neemt.

Security updates

Om de risico’s zoveel mogelijk te beperken heeft ITON een security team geformeerd, die op dagelijkse basis kijkt of er nieuwe kwetsbaarheden zijn geconstateerd en waar nodig actie onderneemt. Op het moment dat er een directe dreiging ontstaat door een geconstateerde kwetsbaarheid, brengen wij onze klanten en abonnees van de security nieuwsbrief actief op de hoogte van de dreiging en de acties die wij nemen om het risico weg te nemen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van urgente security updates? Schrijf je dan onderaan deze pagina in via het formulier en maak vrijblijvend gebruik van onze security service.

Als eerste op de hoogte rondom security?

Ontvang als eerste al onze security updates in je mail!

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This