Selecteer een pagina
Managed Desktop biedt Oldelft focus op kernactiviteiten
Managed Desktop biedt Oldelft focus op kernactiviteiten

Oldelft ging op zoek naar een nieuwe kennispartner

Een veilig werkende IT, het beschermen van research gerelateerde informatie, efficiënt samenwerken, kennis uitwisselen en werken met actuele informatie zijn voor een technologiebedrijf als Oldelft van groot belang. Maar het is de strategie van Oldelft om zich volledig te focussen op hun kernactiviteiten.

“Zorgprofessionals vooruithelpen, door de ontwikkeling van medische technologie, dat is onze corebusiness. Niet IT infrastructuur, werkplekbeheer of informatiebeveiliging”, vertelt Rob Smallenburg de Managing Director van Oldelft.

Oldelft is een early adopter van cloud technologie. Al vroeg zagen ze de voordelen. Rob zegt daar het volgende over: “Het ontwikkelen van ultrasone transducers en geminiaturiseerde 2D- en 4D-producten voor zorgprofessionals is onze corebusiness. Dat is waar we verstand van hebben. Voor niet-kernactiviteiten, waar ook IT onder behoort, maken we graag gebruik van betrouwbare partners. We besloten daarom al in een vroeg stadium om onze IT door een externe dienstverlener te laten uitvoeren.”

Klik op de afbeelding hieronder om de volledige referentie te lezen.

ab vakwerk referentie pagina 1

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402