Selecteer een pagina
Dataveiligheid is bij AB Vakwerk aantoonbaar goed geregeld dankzij IBI
Dataveiligheid is bij AB Vakwerk aantoonbaar goed geregeld dankzij IBI

Volledig in control dankzij ITON Baseline voor Informatiebeveiliging

Zonder werkende IT staat alles stil en dat wil je voorkomen. Tegelijkertijd dreigt er altijd het gevaar van cybercriminelen, die steeds vaker bedrijven lamleggen. AB Vakwerk neemt dit risico serieus en verhoogt haar informatiebeveiliging in samenwerking met ITON. Hiervoor gebruiken zij het IBI-stappenplan. “Dankzij een integraal securityplan en een centraal overzicht is onze security stukken verbeterd.”

Het is dé nachtmerrie voor elke systeembeheerder: een gegijzeld systeem en bedrijfsbestanden die op straat liggen. Sinds de corona-uitbraak is het aantal van dit soort ransomware-aanvallen explosief gestegen. “Daarom moet je in control zijn, dat is het allerbelangrijkste”, zegt Michael Angelista, security officer van AB Vakwerk. “Je moet alle seinen op groen hebben staan, zodat je hardware, je software, je infrastructuur en je mensen afdoende bewapend zijn tegen cyberaanvallen.”

AB Vakwerk is de oudste bemiddelaar van flexibele arbeid in Nederland en heeft haar wortels in de agrarische sector. Het bedrijf met elf vestigingen heeft 1100 vaste vakkrachten en biedt jaarlijks werk aan 6000 flexibele medewerkers. IT is de smeerolie van de soepele motor die medewerkers ondersteunt in hun dagelijkse werk. Betalingen, facturen naar klanten, thuiswerken met een laptop en kennismakingsgesprekken via Teams: alle IT gaat sinds drie jaar via de cloud.

Klik op de afbeelding hieronder om de volledige referentie te lezen.

ab vakwerk referentie pagina 1

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402