Selecteer een pagina
AgruniekRijnvallei kiest bewust voor VxRail
AgruniekRijnvallei kiest bewust voor VxRail

De agrarische coöperatie AgruniekRijnvallei is overgestapt op VxRail van Dell EMC, dat werd uitgerold met ondersteuning van partner ITON. Met behulp van deze hyperconverged infrastructuur is de IT-omgeving sterk geconsolideerd en vereenvoudigd, wat onder meer het beheer vergemakkelijkt, het energieverbruik reduceert en de stabiliteit van de omgeving vergroot.

“We maakten al langer gebruik van VMware en een Citrix-omgeving. Deze draaiden op losse servers en storage die in een extern datacenter van BIT waren ondergebracht. Zo hadden we ons ERP-systeem op een aparte server draaien, met het oog op prestaties in combinatie met lokale storage. Ook onze Citrix-omgeving draaiden op fysieke servers. Onze VMware-omgeving maakte gebruik van een Dell EqualLogic SAN”, legt Henk van Noord, IT-manager bij AgruniekRijnvallei uit.

“De omgeving was echter verouderd. De systemen presteerden weliswaar nog naar behoren, maar de support liep af. Eigenlijk was alles aan vervanging toe.” In 2018 is AgruniekRijnvallei met ITON aan de slag gegaan met het vernieuwen van haar IT-omgeving. “De omgeving moest hierbij niet alleen worden gemoderniseerd, maar ook slimmer worden ingericht. Zo wilden we onder meer het beheer vereenvoudigen, de support- en back-upkosten verlagen en voortaan back-uppen naar de cloud. Ook moest de omgeving toekomstbestendig zijn.”

Lees het volledige succesverhaal door op de onderstaande afbeelding te klikken.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402