Ydentic

Het blijft voor veel organisaties een uitdaging grip te krijgen op de rechten van medewerkers op of binnen applicaties, documentenbeheer en mailboxen. Medewerkers komen en gaan. Vaak is het voor een organisatie lastig oude rechten te verwijderen. Met Ydentic is het mogelijk inzicht en grip te krijgen op deze rechten. Vanuit één platform kunnen organisaties rollen en andere zaken automatiseren.

Ydentic maakt IT weer eenvoudig

Met Ydentic beschik je over een koppelplatform. Dit zorgt voor eindeloze integratiemogelijkheden. Integratie met Azure, VMware, Orale, SAP, en Citrix behoren tot de mogelijkheden. Met Ydentic wijs je functierollen toe aan medewerkers en alles voor de betreffende rol wordt direct toegekend aan de medewerker. Denk aan de juiste SharePoint Sites, OneDrive folders, mailboxen en applicaties. Met Ydentic verminder je menselijke fouten en is uniform gebruikersbeheer mogelijk.

Grip op jouw rechten

Met Ydentic krijg je de controle terug op jouw IT landschap. Ydentic maakt het gemakkelijk om nieuwe gebruikers toe te voegen of wachtwoorden te herstellen. Neem contact op om te horen wat mogelijk is voor jouw organisatie.