VMware

VMware ontwikkelt applicaties op het gebied van virtualisatie. Op basis van een software defined methode worden applicaties ontwikkeld en veilig gebruikt. Virtualisatie betekent dat virtuele machines (VM's) op dezelfde fysieke machine draaien. Dit heeft voor de eindgebruiker verschillende voordelen.

Voordelen van virtualisatie

Virtualisatie biedt talloze voordelen. Bedrijven zijn flexibeler dan eerst (back-up maken is gemakkelijker en datamigratie is eenvoudig) en virtualisatie is onafhankelijk van fysieke veranderingen in de hardware. Bovendien is schaalbaarheid van applicaties mogelijk en is het eenvoudig om software te testen op verschillende besturingssystemen.

De virtualisatie oplossingen van VMWare zijn opgebouwd op het vSphere-platform. Dit platform staat bekend als hoogwaardig, stabiel en betrouwbaar. Met meer dan een half miljoen klanten is het populair in het MKB, bij zorginstellingen en overheidsinstanties.

ITON en VMware – een uitstekende combinatie

ITON heeft jarenlange ervaring met het implementeren van VMWare. Onze architecten helpen organisaties bij het maken van de juiste keuze binnen de bestaande of nieuwe IT omgeving. Daarnaast helpen onze techneuten met het implementeren van VMWare.

Wil jouw organisatie gebruikmaken van virtualisatie? Onze accountmanagers maken het inzichtelijk waar jouw voordelen liggen en waar je op moet letten.