SonicWall

ITON snapt dat veiligheid een steeds belangrijker thema is met de toekomst van het moderne werken. Daarom kiest ITON voor de intelligente oplossingen van SonicWall voor gegevensbescherming en netwerkbeveiliging. Daardoor kunnen organisaties hun netwerk schalen, beheren en beveiligen.

De verschillende oplossingen van SonicWall variëren van WAN-acceleratie technieken, e-mail en security, tot de Next-Generation Firewall (NGFW). Deze oplossing zijn geschikt voor zowel het MKB als grote multinationals.

Moderne security oplossingen

SonicWall oplossingen speuren niet alleen datalekken op, ze zorgen ook voor een geautomatiseerde real-time oplossing die jouw organisatie beschermt tegen versleutelde malware, DDoS-aanvallen en ransomware. De Next Generation Firewalls beschermen jou tegen geavanceerde bedreigingen.

SonicWall loopt voorop op het gebied van advanced threat protection voor de firewall. Ze beschikken over de laatste technologieën op dit gebied. SonicWall is al meer dan 25 jaar bezig cybercriminelen tegen te houden. De bekroonde real-time detectie- en preventieoplossingen worden gesteund door onderzoek van het Global Response Intelligent Defense (GRID) Threat Network.

Een veiligere omgeving met SonicWall en ITON

Met SonicWall is het mogelijk jouw netwerk op een dynamische manier te beveiligen. Wil jij overstappen naar SonicWall oplossingen? Dan kun je bij ITON rekenen op advies en ondersteuning van onze securityspecialisten.

Is jouw organisatie klaar voor veiligere IT-omgeving? Onze accountmanagers maken het inzichtelijk hoe jouw organisatie IT, mensen en processen met elkaar kan afstemmen met de oplossing van SonicWall.