Dell

Organisaties verwachten een betrouwbaar en snel functionerende IT-omgeving voor een goede prijs. Als Dell Platinum partner kan ITON jouw organisatie voorzien van de hardware die aan deze eisen voldoet.

Als één van de grootste hardware leveranciers ter wereld opereert Dell EMC in alle lagen van de markt. Of je nu een VxRail oplossing zoekt of een aantal nieuwe laptops voor medewerkers, Dell kan het leveren.

Dell Platinum status

Als Dell Platinum partner kan ITON snel schakelen met betrekking tot de juiste hardwarekeuzes. Onze samenwerking met Dell betekent dat onze medewerkers kennis en kunde hebben met betrekking tot Dell EMC storage- en serveroplossingen

De functionaliteit en kwaliteit van fysieke systemen is een belangrijk onderdeel van jouw IT-infrastructuur. Vanwege dit belang is het strategisch partnership tussen ITON en Dell EMC logisch. De opgebouwde ervaring, kennis en kunde zorgt ervoor dat ITON een belangrijke Dell partner is binnen Nederland.

De juiste hardware met Dell EMC en ITON

Is jouw organisatie klaar voor nieuwe hardware? Onze accountmanagers maken het inzichtelijk hoe jouw organisatie IT, mensen en processen met elkaar kan afstemmen met de oplossing van Dell EMC.