Citrix

ITON begrijpt als Hybride cloud expert dat medewerkers altijd en overal moeten kunnen werken. En we begrijpen dat organisaties grip willen op veiligheid. Met de oplossingen van Citrix is zakelijke mobiliteit mogelijk door persoonlijke, beveiligde werkplekken. Waar medewerkers in elke cloud, netwerk, en op elk apparaat direct toegang hebben tot gegevens, desktops en apps.

Dynamisch werken

Citrix biedt klanten van ITON dynamische cloud computing en virtualisatie oplossingen. Daardoor is online samenwerken en altijd en overal werken gemakkelijker dan ooit. Medewerkers kunnen op elk apparaat en vanaf elke locatie werken. Deze mobiliteit geeft de moderne organisatie een voorsprong. Veilig toegang tot desktops, data en applicaties die nodig zijn voor het werk.

Altijd en overal werken met ITON en Citrix

ITON is Platinum Citrix Solution Advisor (de hoogste partnerstatus van Citrix). Wanneer je op zoek bent naar een gecertificeerde Nederlandse Citrix partner, dan is ITON de aangewezen partij. We beschikken over de kennis en kunde om een Citrix project tot een succes te maken.