Robin Tibbe

Marketing/Communicatie

Mijn naam is Robin Tibbe en ik ben bij ITON werkzaam op de afdeling marketing & communicatie. Ik ben een grote sportliefhebber, met een voorkeur voor voetbal en Formule 1. Daarnaast ben ik graag bezig met het creëren van content voor verschillende platformen. Deze twee punten verklaart dan ook mijn achtergrond in de sportjournalistiek. In mijn vrije tijd speel ik voetbal, heb ik interesse voor e-sports en mag ik graag een serie kijken op Netflix.

Robin bij ITON:

Sinds december 2017 werk ik bij ITON. Daarvoor was ik als journalist werkzaam voor RTV Oost. Ik ben geïnteresseerd in de gedachtegang van mensen en wat nou redenen zijn om bepaalde keuzes te maken. Daar probeer ik in mijn dagelijkse werk rekening mee te houden, om zo bijvoorbeeld content en andere dingen te maken die aansluiten bij de behoeften van de ontvangers. Ik krijg er energie van als ik zie dat bepaalde beslissingen tot het gewenste resultaat leiden.

Waaraan hecht je waarde in het dagelijkse leven en hoe laat je dat terugkomen in je werk?

Ik vind het belangrijk om respect voor elkaar te hebben, ongeacht wie je bent en wat je mening is. Dat probeer ik ook in mijn werk terug te laten komen. Een andere mening hebben is niet fout, het kan zelfs tot een betere eindoplossing leiden door meerdere invalshoeken af te wegen voordat je tot een beslissing overgaat. Spreken is zilver, luisteren is goud.

Een greep uit mijn werkweek:

Maandag 09.00 nalopen statistieken 13.00 vergadering met sales
Dinsdag 09.30 items nieuwsbrief selecteren 14.00 bedenken nieuwe content
Woensdag 08.30 website bewerken 14.30 marketingoverleg
Donderdag 10.00 mail klanten gereed maken 13.30 nieuwsbrief versturen
Vrijdag

10.00 Evenmenten bespreken

 

 

Bij ITON is er veel ruimte voor zelfontwikkeling en word van je verwacht dat je initiatief neemt. Het is daarom belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken. Daarnaast is het goed om van tevoren te weten waar je over een paar jaar wilt zijn. ITON kan je dan helpen bij die ontwikkeling.

Check de vacatures