Marta Unval

Administratief medewerker

Mijn naam is Marta Unval en ik werk bij ITON als administratief medewerker. Naast mijn werk hou ik van fashion en teksten schrijven voor mezelf. Verder help ik in het weekend mijn vader in zijn lunchroom in Rijssen. Dat vind ik leuk om te doen en ik sta graag klaar voor mijn familie.

Marta bij ITON:

In november 2015 begon ik als stagiaire bij ITON. Ik deed destijds de opleiding Financieel administratief medewerker op het mbo-niveau 4. Een leuke en leerzame tijd, wat uiteindelijk resulteerde in een contract. Zodoende ben ik vanaf juli 2016 in dienst van ITON.

Het leukste aan mijn baan is dat ik mij zeker niet hoef te vervelen en mijn dagen niet hoef in te plannen. Je weet van tevoren niet wat de dag je brengt en dat maakt het leuk. Ik begin de dag altijd met een lekkere kop koffie en tegelijkertijd lees ik mijn mail door, en zo begint de dag vanzelf opgang te komen.

Ik was 21 toen ik bij ITON begon. Gedurende mijn stage heb ik veel kunnen leren. In die 20 weken merkte ik dat ik goed bij het team paste en ook met de andere collega's had ik een goede band.

Waaraan hecht je waarde in het dagelijks leven en hoe laat je dat terugkomen in je werk?

Ik hecht waarde aan nauwkeurigheid en dat kun je terugzien in het werk wat ik doe.

Een greep uit mijn werkweek:

Maandag 09.00 verwerken inkoopboek en verkoopboek 13.00 marge analyses maand afsluiting
Dinsdag 11.00 debiteurenbeheer 15.00 bijwerken Smartbooqing
Woensdag   14.00 betaalbatch opstellen
Donderdag 10.00 facturatie 13.00 debiteurenbeheer
Vrijdag 10.00 bankmutaties verwerken  


Marta's team:

In juli 2018 is Finance onder de verantwoording van mijn manager Thomas Nijkrake komen te vallen. Samen met Bjorn Niemer en Ivo Schonewille zijn we verantwoordelijk voor de financiële administratie van ITON. De kracht van het team is de goede samenwerking en dat we elkaar aanvullen. Teamwork is daarmee een van de grootste krachten van ons team.

Marta's tip:

Als je bij ITON komt werken, wees dan vooral jezelf.