Ben Meints

Manager product management

IT is geen doel, maar een middel om ons leven mooier en makkelijker te maken. Ik geloof in een wereld waar technologie ons in staat stelt om overal en altijd te werken met wie we maar willen. Zodat we ons als professional en als mens volledig kunnen ontplooien, maximaal productief kunnen zijn en zo meer kunnen genieten van het leven dan ooit tevoren.

Gepassioneerd door continue verandering, cloud, strategie, persoonlijke IT en productiviteit. De wereld waarin we leven verandert razendsnel door alle nieuwe technologieën, en de beste manier om een rol te spelen in de toekomst is helpen haar te creëren. Dit vereist een combinatie van analytische vaardigheden, ervaring, creativiteit en een 'getting things done' mentaliteit.

De afgelopen 6 jaar heb ik binnen mijn huidige organisatie ITON diverse rollen vervuld op de scheidslijn van techniek en de business. Op dit moment houd ik me bezig met productontwikkeling en portfoliomanagement. Vanuit deze rol ontwikkel ik nieuwe proposities waarmee ITON haar klanten in de zorg, overheid of commerciële instellingen verder kan helpen. Daarnaast blog ik, geef ik presentaties en denk ik graag mee in brainstormsessies etc.