Selecteer een pagina
Optimaal thuiswerken
Optimaal thuiswerken

Als gemeenschap werken we samen om verdere verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen. Daarom werken veel mensen nu vanuit huis, voor sommigen de eerste keer en voor anderen voor een langere periode dan gewend. Bovendien ben je waarschijnlijk niet alleen thuis, maar is je partner ook thuis aan het werk en heb je eventueel kinderen voor wie je moet zorgen.

Wij hebben daarom een gids gemaakt met tips om je gezond, betrokken en productief te houden. Deze gids is voor jou, om je te helpen je werkruimte in te richten, met collega’s verbonden te blijven en om aan je eigen tijd en welzijn te denken. Zo wil je bestanden delen en samenwerken collega’s. Daarbij is het belangrijk om te kijken wat je daarvoor allemaal nodig hebt.

Met benodigdheden hebben we het niet alleen over de fysieke werkplek, maar ook over je werk/privé verhouding en hoe je ervoor zorgt dat je je rustmomenten pakt. Dat het belangrijk is om een goede netwerkverbinding te hebben weten we allemaal, maar hoe zorg je er nou voor dat een online meeting succes verloopt of hoe je goed contact blijft houden met je collega’s. We leggen het graag voor je uit in onze gids. Alles voor elkaar.

De gids is te downloaden via het formulier aan de rechterkant van deze pagina.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This