Selecteer een pagina

Transformeer je datacenter met Azure

Om jouw toekomstvisie om te zetten naar werkelijkheid, helpen wij jouw organisatie bij het transformeren naar Microsoft Azure.

Transformeer je datacenter met Azure
Succesvolle organisaties die zich echt onderscheiden zijn niet alleen bewust van de noodzaak van digitaal, maar hebben ook een duidelijke visie over hoe de combinatie van de fysieke en digitale wereld de organisatie onderscheidend maakt in de markt. Grote kans dat een cloud first strategie of zelfs een cloud only strategie een belangrijk onderdeel van deze visie vormt. Om jouw toekomstvisie om te zetten naar werkelijkheid, helpen wij jouw organisatie bij het transformeren naar Microsoft Azure.

De voordelen

Organisaties die het besluit nemen om hun eigen datacenter te transformeren naar Microsoft Azure profiteren direct van de voordelen van dit platform:

  • Gegarandeerde en financieel onderbouwde beschikbaarheid tot 99,99%;
  • Ongeëvenaarde schaalbaarheid en elasticiteit;
  • Alleen maandelijks achteraf betalen voor wat je daadwerkelijk gebruikt;
  • De hoogste beveiligingsstandaarden en compliance levels;
  • Altijd de nieuwste innovaties binnen enkele klikken beschikbaar.

Wat betekent dit in de praktijk? Geen zorgen meer over verouderde hardware, uitvallende airco’s, noodstroomvoorzieningen, etc. Het betekent dat je geen investering meer hoeft te doen met een afschrijfperiode van vier jaar, wat innovatie in de weg staat. Het betekent dat je niet investeert in piekbelasting, maar alleen betaalt voor datgene dat je daadwerkelijk nodig hebt. Maar bovenal betekent de transformatie naar Azure dat je ongekende mogelijkheden binnen enkele klikken toevoegt aan jouw IT infrastructuur.

Neem afscheid van servers en wordt echt modern

De overstap naar Azure betekent veel meer dan alleen servers overzetten van het huidige IT platform naar een publieke cloud provider. Door na te denken over de juiste technologie kun je in veel gevallen afscheid nemen van ouderwetse servers en ga je gebruikmaken van de nieuwe technologieën die beter aansluiten bij de toekomst van jouw organisatie. Door de inzet van bijvoorbeeld Azure Databases, Azure Files en Serverless technologie bespaar je niet alleen eenvoudig veel kosten, maar vergroot je vooral de kansen voor je organisatie.

De juiste aanpak

Doordat wij inmiddels meer dan 50 organisaties met succes naar Azure hebben getransformeerd, weten we beter dan wie dan ook dat een gedegen aanpak cruciaal is om daadwerkelijke waarde te creëren. Daarom begint elke transformatie met het formuleren van een heldere visie en strategie, waarin meetbare doelen een belangrijk doel vormen. Waarom gaan we transformeren en welke waarde gaan we creëren?

Door de huidige situatie grondig in kaart te brengen en deze te spiegelen aan de visie op de toekomst, maken we gezamenlijk een plan om de transformatie tot een succes te maken. In fases werken we vervolgens samen aan jouw toekomstvisie, waarbij continu zicht blijft op de toegevoegde waarde.

De transformatie wordt altijd uitgevoerd door gecertificeerde en ervaren experts. Niet alleen zijn zij beter dan wie dan ook in staat om de impact van de transformatie voor jouw organisatie in te schatten, ze weten daar ook goed op in te spelen. Ook zorgen zij er voor dat de transformatie vlekkeloos verloopt en weten wat te doen als er zich onverwachte situaties voordoen.

Het gemak van een Tier 1 Cloud Service Provider (CSP)

Doordat wij al jarenlang één van de grootste CSP providers in Nederland zijn, kunnen wij onze klanten rechtstreeks Microsoft Azure leveren, zonder tussenkomst van een distributeur. Dit betekent dat je niet met je creditcard aan de slag hoeft om te werken met Microsoft Azure.

Wij verwerken het verbruik maandelijks op de verzamelfactuur en bieden direct diepgaand inzicht in het verbruik via een dashboard op ons ‘Mijn ITON’ portaal. Zo heb je altijd grip op de kosten.

Ook betekent het dat wij directe lijnen hebben met Microsoft via Premier Support en dus snel kunnen schakelen met onze eigen servicemanager binnen Microsoft. Hierdoor weet je zeker dat je profiteert van alle voordelen die Azure biedt, zonder bijkomende zorgen.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This