Of je nu werkt vanuit de browser, laptop, smartphone of tablet of via een virtuele werkplek; ITON biedt verschillende type werkplekken zodat jij de online werkplek kunt kiezen die perfect aansluit op de wensen van de organisatie. Applicaties en informatie zijn dan altijd en overal beschikbaar.

De voordelen van een online werkplek

Overal beschikbaar – Met een online werkplek heb je altijd toegang tot jouw bestanden in de bekende, vertrouwde omgeving. Daardoor is flexwerken gemakkelijk en heb je enkel een internetverbinding nodig.

Schaalbaar – Bij ITON is de online werkplek gemakkelijk aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Het is mogelijk licenties per maand op te zeggen en je betaalt enkel na gebruik. Ook als je ineens minder gebruikers nodig hebt, is het bij ITON gemakkelijk jouw online werkplekken aan te passen. 

Betrouwbaar en veilig – De online werkplek is een goed beveiligde en robuuste oplossing waarbij de belangrijke gegevens veilig in de cloud worden opgeslagen. Mocht een laptop gestolen worden, een desktop vastlopen of brand opslag fysiek verwoesten, dan nog staan de gegevens van de online werkplek veilig in de cloud. Daarnaast is er ook een vrijwel onbeperkte hoeveelheid opslag beschikbaar voor jouw online werkplek en betaal je slechts voor wat je gebruikt.

Bespaar op IT kosten – Voor het gebruik van een online werkplek heeft een medewerker slechts een device en een internetverbinding nodig. Servers en de traditionele harde schijven en tapes zijn dus niet meer nodig. Daarnaast sta je niet ineens meer voor grote investeringen in de IT-infrastructuur en bespaar je met online werkplekken ook op software licenties.

Het cloud platform wat bij jou past

De online werkplek van ITON is een totale werkplek oplossing voor elke medewerker. Er bestaat de mogelijkheid om eigen applicaties in de online werkplek te integreren en de online werkplek is toekomstbestendig omdat je altijd de nieuwste versies van Office 365 tot jouw beschikking hebt. Daardoor kun je de online werkplek aanpassen naar de behoeften, wensen en eisen van zowel de organisatie als de eindgebruiker.