Selecteer een pagina

Onbezorgd werken met Managed Desktop

Om uitdagingen het hoofd te bieden en jouw organisatie een werkplek te bieden die helemaal klaar is om zekerheid en waarde te combineren, staan wij voor je klaar met de Managed Desktop.

Onbezorgd werken met Managed Desktop
We zien dat succesvolle organisaties echt niet alleen bezig zijn met veelbelovende technologieën zoals Artificial Intelligence, Internet of Things of Blockchain. Succesvolle organisaties hebben vooral geïnvesteerd in een goede basis, waardoor de ideale incubator ontstaat om blijvend te innoveren, en wat is er nu meer basis dan een goede werkplek?

Waarom is dit zo belangrijk?

Thuis genieten jouw werknemers van de nieuwste gebruiksvriendelijke apparaten en apps die passen bij hun unieke stijl. Waarom zou hun ervaring anders zijn op het werk? Jouw medewerkers eisen een ervaring die past in deze moderne tijd.

Maar hoe kun je gebruikers altijd en overal een geweldige ervaring bieden zonder de beveiliging van jouw omgeving in gevaar te brengen? Je moet jouw bedrijf (en jouw klanten) beschermen tegen steeds geavanceerdere bedreigingen die jouw reputatie en jouw bedrijfsresultaten kunnen schaden.

Tegelijkertijd moet je de concurrentie voor blijven door het bevorderen van behendigheid, productiviteit en samenwerking. Je moet jouw steeds mobielere werknemers, waar en wanner zij dat willen, de middelen bieden om productief te zijn.

Managed Desktop is het antwoord

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden en jouw organisatie een werkplek te bieden die helemaal klaar is om zekerheid en waarde te combineren, staan wij voor je klaar met de Managed Desktop.

De Managed Desktop van ITON helpt jou om uitdagingen aan te gaan, jouw gebruikers te verrassen en tijd vrij te maken voor jouw IT personeel om zich te concentreren op innovatieve projecten die jouw kernactiviteiten verbeteren.

Met de Managed Desktop nemen wij de zorgen uit handen. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat jouw werkplekken optimaal functioneren. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers dezelfde of wellicht zelfs een betere ervaring krijgen als thuis, door er voor te zorgen dat altijd de laatste versie van het besturingssysteem is geïnstalleerd.

We zorgen ervoor dat jij onbezorgd kan slapen doordat we continu checken of de werkplek voldoet aan de laatste beveiligingsstandaarden. Tot slot staan we ook klaar voor jou en je collega’s als het allemaal niet meer werkt en nemen we de last uit handen die komt kijken bij een het afhandelen van garanties en vervanging.

De kracht van Microsoft 365 gecombineerd met uitmuntende dienstverlening

Met Managed Desktop brengen wij de kracht van Microsoft 365 samen en combineren dit met uitmuntende dienstverlening zoals:

  • Geautomatiseerde implementatie van laptops en vaste PC’s voor uw medewerkers;
  • Maandelijkse updates van Windows, Office en standaard applicaties;
  • Zorgvuldig samengestelde best practices die het gebruik van uw desktop optimaliseren;
  • Monitoring van Compliancy en veiligheid;
  • Directe ondersteuning voor eindgebruikers.
Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This