Selecteer een pagina

Creëer een modern datacenter met VxRail

Optimaal profiteren van een modern datacenter doe je met de inzet van ’s werelds meest verkochte hyperconverged platform VxRail van DellEMC.

Creëer een modern datacenter met VxRail
Onderscheidende organisaties kennen de potentie van data en zetten de digitale mogelijkheden van nu in om een betere balans tussen kosten en baten te vinden, medewerkers prettiger en vooral effectiever te laten werken, klanttevredenheid een boost te geven, inzicht te creëren en risico’s te reduceren én vooral voorspelbaar te maken. Succesvolle organisaties investeren in een goede basis, waardoor de ideale incubator ontstaat om blijvend te innoveren.

Modernisatie als ultieme tussenstap

Ondanks dat wij geloven dat op termijn de inzet van publieke cloud platformen, zoals Microsoft Azure, uiteindelijk voor elke organisatie de beste oplossing is, zien we organisaties die hier nog niet klaar voor zijn. Dit hoeft geen belemmering te zijn om te moderniseren, sterker nog, in veel situaties is een tussenstap noodzakelijk om echte vooruitgang mogelijk te maken.

Door als organisatie afscheid te nemen van (vaak) verouderde apparatuur en te kiezen voor een flexibel (software defined) modern datacenter, verklein je de afhankelijkheid van specifieke hardware en creëer je een multi-inzetbaar platform waarmee je direct flexibiliteit creëert in je eigen datacenter. Hiermee adopteer je het gedachtengoed van cloud, zonder meteen afscheid te nemen van jouw datacenter.

Optimaal profiteren van een modern datacenter doe je met de inzet van ’s werelds meest verkochte hyperconverged platform VxRail van DellEMC. VxRail is al jaren het best geteste, geconfigureerde en geïntegreerde VMware hyper-geconvergeerde infrastructuur. Daardoor biedt de VxRail unieke en ongeëvenaarde voordelen op basis van prestatie en effectiviteit. De VxRail is de nieuwe standaard voor hyperconverged infrastructuurtoepassingen in een tijd waarin organisaties op zoek zijn naar IT oplossingen die de IT omgeving vereenvoudigen en verbeteren.

Wat VxRail dé oplossing maakt om jouw datacenter te moderniseren

Organisaties hebben verschillende opties met betrekking tot hun hyperconverged oplossing. Maar wat maakt nou juist VxRail zo bijzonder?

 

  • VxRail is vooral eenvoudig. Storage, compute en netwerk zijn direct geïntegreerd en uitbreiden gaat door eenvoudig extra nodes toe te voegen aan jouw datacenter;
  • De VxRail integreer je probleemloos met bestaande VMware beheeroplossingen in VMware-omgevingen;
  • VxRail biedt een snelle overstap. Het is mogelijk een VxRail bij te plaatsen en zowel de werkzaamheden als data van de bestaande applicatie over te dragen. Daardoor is het mogelijk om snel over te stappen;
  • De VxRail is relatief klein. Een VxRail beslaat slechts twee standaard-rekhoogten en neemt daardoor veel minder dure datacenter ruimte in beslag, wat vaak  ongemerkt behoorlijk in de papieren loopt.

Modern datacenter als managed Service

Dankzij de inzet van VxRail wordt je datacenter in één keer modern. Maar ondanks dat het datacenter een stuk eenvoudiger wordt, vraagt nieuwe technologie daadwerkelijk nieuwe kennis en kunde van jouw IT afdeling. Heeft jouw IT afdeling wel de tijd om deze kennis op te doen en te onderhouden? Wil je jouw medewerkers met unieke kennis over jouw organisatie eigenlijk wel inzetten voor het continu onderhouden en verbeteren van je datacenter?

Gelukkig kunnen wij dit werk uit handen nemen. Door het beheer van jouw datacenter in handen te leggen van gecertificeerde experts ben je er niet alleen zeker van dat jouw modern datacenter altijd up-to-date blijft en continu gemonitord wordt, je bent er vooral zeker van dat er 365 dagen per jaar, 24 uur per dag een expert klaar staat als het even niet werkt zoals je had verwacht.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This