De moderne werkplek brengt je mensen tot meesterschap

No cloud no glory. Zo werkt het. Office 365, server, database, opslagruimte, je hebt het allemaal nodig. Maar dan wel in de cloud. Veilig, verrassend en lekker snel. Optimaal bereikbaar. Voor jou en voor je medewerkers.

Hoe werkt het nieuwe werken?

In de visie van ITON draagt het nieuwe werken je organisatiedoelen. Of beter: je vakmensen. Zij zijn je organisatie. Waar zij ook zijn en met welke devices zij hun werk ook doen. Dus het is helder: de moderne werkplek is overal.

Je mensen moeten ergens werken. Waar? Dat maakt niets uit. Hoe? Dat is de beste vraag. ITON verrast je met meesterlijke antwoorden en met de beste moderne werkplek voor je medewerkers. Veilig, verrassend, versnellend en scherp. Met hart en ziel. Dat is het nieuwe werken met ITON.

Hoe essentieel zijn clouddiensten en cloudservices voor de moderne werkplek?

Cloud computing, cloud opslag, cloud vps. Je kan niet meer zonder en dat moet je ook niet willen. Hoe gaan je gedreven teams anders bestanden delen, online werken, kansen pakken en ambities realiseren?

Ga je voor meesterschap en passie dan ga je voor ITON.

Wat is een moderne werkplek?

Het nieuwe werken heeft vele gezichten. Net als de moderne werkplek. Voor de één is dat een smartphone en een hangmat, voor de ander is dat een virtuele desktop met een serie touchscreens. De vorm en de plaats zijn het minst belangrijk. De moderne werkplek draait om ambitie, resultaat en om je mensen. Elkaar begrijpen, inspireren en scherp houden. Dat is je opbrengst met het nieuwe werken met ITON.

In de visie van ITON onderscheiden we drie typen werkplekken. Samen en op zichzelf vormen ze moderne werkplekken die je medewerkers meesters maken in het nieuwe werken. Op alles bieden we je volledige dienstverlening.