In het moderne serverlandschap staat verantwoord applicatiebeheer centraal.

Maar is dat nog van deze tijd nu outsourcing, Office 365 en ISO27001 de agenda bepalen? Wat ITON betreft wel. Maar pragmatisch. Want applicatiebeheer, licentiebeheer en server beheer zijn zo essentieel als water en zuurstof voor organisaties en medewerkers die praktisch en snelle oplossingen verwachten. 

Wat moet ik weten over applicatiebeheer?  

Applicatiebeheerders, licentiebeheerders en serverbeheerders zijn de stille krachten in je organisatie. Essentieel. Want zij bewaken jouw sleutels tot succes. Dataverkeer, verbindingen en data zijn bij hen in goede handen. Zowel fysiek als virtueel.  

Voor server onderhoud en andere vormen van beheer kun je altijd een beroep doen op ITON. Wij bemiddelen in menskracht en expertise. Ook outsourcing, uitbesteden van je servicedesk en virtuele servers kunnen voor jouw bedrijf de oplossing zijn. 

Hoe ziet het moderne serverlandschap eruit? 

In de visie van ITON vormen datacenter en het complete serverlandschap zich naar de wensen van bedrijven en organisaties. Alles draagt bij aan je organisatiedoelen en niet andersom. Dus met moderne datacenteroplossingen speel jij snel in op veranderingen in de markt.  

Wat zijn de voordelen van virtuele servers? 

Met slimme combinaties van cloud en technisch en functioneel applicatiebeheer profiteer je van alle mogelijkheden die IT biedt. Dat is altijd maatwerk. Onze engineers en applicatiespecialisten adviseren je graag. ITON is niet voor niets Microsoft partner en een pro met Office365. Alle opties voor je operating system zijn beschikbaar in het nieuwe serverlandschap. 

Ga je voor meesterschap en passie, dan ga je voor ITON.