Selecteer een pagina
Ontmoet de spelers van ons kenniselftal
Ontmoet de spelers van ons kenniselftal

Het was even zoeken naar de juiste formatie, maar voor de belangrijkste ronden van het EK is het ons gelukt om ons ideale elftal samen te stellen. Een 3-4-3 formatie, waarbij de verdediging voor de bescherming zorgt, het middenveld ontzorgt en de aanval helpt bij innovaties. Maak hieronder kennis met onze spelers en verdiep je in hun aanwezige kennis.

ITON EK opstelling

Achterhoede

De achterhoede van ITON blinkt uit in het ontdekken en tegenhouden van kwaadwillende aanvallers. Maak hieronder kennis met onze achterhoede.

Keeper (IBI)

Onze keeper blinkt uit in het houden van grip en het tegenhouden van bedreigingen. Dat doet hij met de ITON Baseline voor Informatiebeveiliging (IBI). Het beveiligen van je omgeving en bedrijfsinformatie is een continu proces, dat een grondige en structurele aanpak vereist. Laat dat maar aan onze keeper over.

Lees hier meer over onze keeper.

Linker verdediger (Webinar IBI)

Onze linker verdediger speelt uitstekend samen met onze keeper. Dat komt omdat ze allebei over min of meer dezelfde kwaliteiten beschikken. Alleen waar onze keeper zijn profiel uit te doeken doet op papier, daar heeft onze linker verdediger een webinar gemaakt met meer informatie over de ITON Baseline voor Informatiebeveiliging.

Lees hier meer over onze linker verdediger.

Centrale verdediger (Security Services)

Onze Security Services vormt het hart van de defensie. Dankzij zijn structurele focus op veiligheid kan het rest van het team vertrouwen op de continuïteit en het succes van de organisatie. Daarmee creëert onze centrale verdediger blijvende waarde voor de organisatie.

Lees hier meer over onze centrale verdediger.

Rechter verdediger (Cyber Threat Report)

De rechter verdediger focust zich meer op de hoe en waarom. Met zijn Cyber Threat Report van Sonicwall legt hij feilloos uit waar de problemen liggen en waar ze toenemen. Door daar goed van op de hoogte te zijn is hij zijn tegenstander vaak een stap voor bij een cyberaanval.

Lees hier meer over onze rechter verdediger.

Middenveld

Ons middenveld is er vooral om het team te ontzorgen. De spelers moeten hun kwaliteiten zo optimaal mogelijk benutten en dat betekent dat de randvoorwaarden in orde moeten zijn. Maak hieronder kennis met onze middenvelders.

Linker middenvelder (Managed Desktop)

Deze linker middenvelder mag eigenlijk niet ontbreken in je team. Dankzij hem kan iedereen onbezorgd werken. Hij biedt uitdagingen het hoofd en voorziet in een werkplek die ervoor zorgt dat de hele organisatie klaar is om zekerheid en waarde te combineren.

Lees hier meer over onze linker middenvelder.

Aanvallende middenvelder (Webinar Managed Desktop)

Deze speler zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen die zich voordoen bij de linker middenvelder. Hij legt in de vorm van een webinar uit wat de Managed Desktop nou precies is en hoe een ander zijn voordeel ermee kan doen.

Lees hier meer over onze aanvallende middenvelder.

Verdedigende middenvelder (Managed Services)

Misschien wel de belangrijkste speler op het veld. In ons elftal verzorgt hij de Managed Services. Doordat hij de zorg uit handen neemt, kan de rest zich volledig focussen op innovatie en digitalisering. Daarmee creëert hij blijvende waarde voor het hele team.

Lees hier meer over onze verdedigende middenvelder

Rechter middenvelder (Moderne werkplekken)

Ook de rechter middenvelder draagt bij aan het ontzorgen. Met zijn moderne werkplekken zorgt hij ervoor dat iedereen samenwerkt en organisatiedoelen worden gerealiseerd. De moderne werkplek creëert echte waarde. Dat vindt deze speler niet alleen op zijn eigen stukje veld, maar werkelijk overal.

Lees hier meer over onze rechter middenvelder.

Voorhoede

De voorhoede is bedoeld om te innoveren, vooruitgang te boeken. Met onze aanvallers kun je echte stappen zetten richting de toekomst. Maak kennis met onze aanvallers.

Linker aanvaller (Cloud services)

Deze speler is zijn status van talent inmiddels wel ontgroeid en staat bij vrijwel iedereen op de radar. Door naadloos mee te bewegen met veranderende situaties zorgt hij ervoor dat iedereen klaar is voor de toekomst.

Lees hier meer over onze linker aanvaller.

Spits (Transformeer je datacenter met Azure)

Onze spits is nog zo’n eentje die je moet koesteren om toekomstbestendig te kunnen zijn. Bij ITON hebben we hem de kans gegeven en dat heeft geen windeieren gelegd. Dankzij hem profiteerden wij en nu ook onze klanten van alle voordelen van Microsoft Azure.

Leer hier meer over onze spits.

Rechter aanvaller (Innovatie Services)

Dankzij de kennis en ervaring van onze buitenspeler komt technologie echt tot leven en ontstaat blijvende voorsprong op de concurrentie. Door blijvende waarde te creëren is onze rechter aanvaller verzekerd van een vaste basisplek.

Lees hier meer over onze rechter aanvaller.

Kennismaken met de motor achter het team?

Wil je graag eens kennismaken met de mensen achter dit mooie elftal en kijken of ze voor jou ook een winnend team kunnen smeden? Neem dan contact met ons op en wie weet juichen we binnenkort samen.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This