Selecteer een pagina

Waarom
ITON

Samen met zeventig gepassioneerde collega’s zijn wij al meer dan veertig jaar één van de meest moderne serviceproviders van Nederland. Met betrouwbare en slimme IT creëren we blijvende waarde voor organisaties en medewerkers.

Waarom ITON

Waarom ITON

Onze visie

Onze ambitie

Onze kwaliteit

Waar we in 1980 de markt nog veroverden met baanbrekende connectiviteitsoplossingen en duizenden computers voorzagen van modems, zijn we inmiddels getransformeerd tot een toonaangevende serviceprovider. Onze transformatie zorgt er niet alleen voor dat we de digitale transformatie begrijpen, maar we weten ook wat dit in de praktijk betekent voor een organisatie. Onze lessons learned brengen we in de praktijk.

Juist die kennis en kunde is wat ons waardevol maakt voor onze klanten. Het maakt niet uit of zij werken vanuit een eigen datacenter, de publieke cloud of een combinatie van beide (hybride). Wij zijn in staat om IT om te zetten in blijvende waarde. Dit doen we door te werken met de nieuwste technieken, dankzij onze jarenlange relatie met de beste leveranciers en vooral door te investeren in onze medewerkers.

We dagen organisaties continu uit om verder te denken dan vandaag. We inspireren onze klanten vooral met innovatieve oplossingen, zodat zij dat extra stapje kunnen zetten. Dankzij onze moderne cloud- en werkplekoplossingen ervaren onze klanten wat digitaal kan betekenen, zijn ze in staat om blijvend te innoveren en genieten ze dagelijks van een service met een glimlach.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This