Selecteer een pagina

De waarde van Digitaal

In deze steeds sneller veranderende wereld is elke organisatie tot op zekere hoogte een digitale organisatie. Natuurlijk investeert jouw organisatie in technologie en processen om het bedrijf vooruit te helpen, maar brengen deze investeringen jouw organisatie daadwerkelijk vooruit? Of investeert jouw organisatie vooral om te kunnen voldoen aan de steeds zwaardere eisen van klanten, medewerkers, partners en/of de wetgever?

Onze visie

Waarom ITON

Onze visie

Onze ambitie

Onze kwaliteit

Hoe succesvolle organisaties zich onderscheiden

Succesvolle organisaties die zich echt onderscheiden van anderen zijn niet alleen bewust van de noodzaak van digitaal, maar hebben een duidelijke visie over hoe de combinatie van de fysieke en digitale wereld de organisatie onderscheidend maakt in de markt. Zij zien IT niet als een steeds grotere kostenpost, maar zien digitalisatie als kans om de voorsprong te vergroten.

Organisaties die zich onderscheiden kennen de potentie van data en zetten de digitale mogelijkheden van nu in om een betere balans tussen kosten en baten te vinden, medewerkers prettiger en vooral effectiever te laten werken, klanttevredenheid een boost te geven, inzicht te creëren en risico’s te reduceren én vooral voorspelbaar te maken.

Onderzoek van McKinsey wijst uit dat succesvolle organisaties daadwerkelijk andere keuzes maken op digitale thema’s. Deze organisaties onderscheiden zich al snel met producten en diensten die daadwerkelijk beter zijn dankzij de inzet van de digitale wereld. Zij zetten investeringen in IT binnen korte tijd om in duurzame en vooral merkbare bedrijfswaarde.

De toekomst is altijd in beweging

Succesvolle organisaties kijken niet alleen naar het nu, maar zijn continu bezig met de mogelijkheden van de toekomst en hoe deze kunnen bijdragen aan het dagelijks werk. Juist deze organisaties beseffen dat de toekomst continu in beweging is en dat een organisatie pas echt toekomstbestendig is als het wendbaar wordt en behendig kan inspelen op veranderingen. Ze beseffen echter ook dat dit focus en energie vereist en dat continue kennisontwikkeling en inspiratie noodzakelijk is om in beweging te blijven.

Succes begint met een goede basis

We zien dat succesvolle organisaties echt niet alleen bezig zijn met veelbelovende technologie zoals Artificial Intelligence, Internet of Things of Blockchain. Succesvolle organisaties hebben vooral geïnvesteerd in een goede basis, waardoor de ideale incubator ontstaat om blijvend te innoveren. Succesvolle organisaties denken na over:

  • De digitale middelen waarmee werknemers dagelijks aan de slag gaan. Door te kiezen voor een moderne werkplek blijven ze altijd up-to-date en zijn alle middelen aanwezig om de nieuwe technologie te omarmen.
  • De manier waarop medewerkers informatie uitwisselen met elkaar, met partners en vooral met klanten. Door modern samen te werken, stimuleert de organisatie het gebruik van data in de dagelijkse praktijk en legt het de basis voor een data driven cultuur.
  • De omgeving waarin collega’s samenkomen. Door te kiezen voor een Modern Kantoor voeg je thuis en op kantoor werken samen en draagt de optimale werkomgeving bij aan de productiviteit van jouw medewerkers.
  • Het digitale brein waarin jouw data en applicaties de toekomst bepaalt van jouw organisatie. Door te kiezen voor een Modern Serverlandschap waarin steeds meer focus komt op data en flexibiliteit, ligt de toekomst letterlijk binnen handbereik
  • De checks en balances waarmee je grip en balans bewaakt. Door na te denken over moderne vormen van regie houden organisaties grip op de impact die steeds versnellende veranderingen met zich meebrengen.

Deze moderne basis geeft niet alleen het benodigde fundament voor digitaal, het is cruciaal om de volgende stappen te kunnen ondernemen.

De toekomst is altijd in beweging

Want succesvolle organisaties kijken niet alleen naar het nu, maar zijn continu bezig met de mogelijkheden van de toekomst en hoe deze kunnen bijdragen aan het dagelijks werk. Juist deze organisaties beseffen dat de toekomst continu in beweging is en dat een organisatie pas echt toekomstbestendig is als het wendbaar wordt en behendig kan inspelen op veranderingen. Ze beseffen echter ook dat dit focus en energie vereist en dat continue kennisontwikkeling en inspiratie noodzakelijk is om in beweging te blijven.

Gezamenlijk waarde creëren

Juist voor deze organisaties zijn wij al meer dan 40 jaar van blijvende waarde. Niet alleen creëren we de ruimte binnen jouw organisatie om te innoveren door verstoringen drastisch te verminderen, het enthousiasme van jouw medewerkers over IT te laten toenemen en operationele werkzaamheden uit handen te nemen. Door continu in gesprek te blijven over de ontwikkelingen binnen de IT, dagen we je uit om blijvend na te denken over “whats next”. Wij vanuit de mogelijkheden, jij vanuit de behoeftes en kansen die jouw organisatie onderscheiden in de markt.

Waarom we hierin uniek zijn?

Omdat we jarenlange ervaring en diepgaande kennis combineren met een drang naar innovatie, de wil om onze klanten te begrijpen, de kracht om keuzes te maken en de intrinsieke motivatie om continu te streven naar een glimlach bij jou en je collega’s.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This