Selecteer een pagina

Ons verhaal

Wij zijn ITON. Samen met 70 gepassioneerde collega’s vormen wij al meer dan 40 jaar één van de meest moderne serviceproviders van Nederland en creëren wij blijvende waarde voor organisaties en medewerkers met betrouwbare en slimme IT.

Ons verhaal

Waar we in 1980 de markt veroverden met destijds baanbrekende connectiviteitsoplossingen en duizenden computers voorzagen van modems, zijn we inmiddels volledig getransformeerd tot een toonaangevende serviceprovider. Dit betekent niet alleen dat we digitale transformatie begrijpen, we weten in de praktijk wat het voor een organisatie betekent en brengen onze lessons learned in de praktijk.

Juist die kennis en kunde is wat ons waardevol maakt voor onze klanten. Of het nu vanuit een eigen datacenter, vanuit de publieke cloud, of een combinatie van beide is (hybride), wij zijn in staat om jouw IT om te zetten in echte, blijvende waarde. Dit doen we door te werken met de beste leveranciers en de nieuwste technieken. Dat doen we vooral door te investeren in onze medewerkers.

Niet alleen dagen we organisaties continu uit om verder te denken dan vandaag, we inspireren onze klanten vooral met innovatieve oplossingen zodat zij net dat stapje extra kunnen zetten. Door gebruik te maken van onze moderne cloud- en werkplekoplossingen ervaren onze klanten wat digitaal kan betekenen, zijn ze in staat om blijvend te innoveren en genieten ze dagelijks van een uitmuntende service met een glimlach.

Maak zo Modern Samenwerken mogelijk

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings. Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Onze ambitie

In deze steeds sneller veranderende wereld is elke organisatie tot op zekere hoogte een digitale organisatie, maar echt succesvolle organisaties weten de fysieke en digitale wereld op een dusdanige wijze te combineren dat ze daadwerkelijk anders zijn. Succesvolle organisaties zetten digitaal in om blijvende waarde te creëren voor zichzelf, maar vooral voor anderen, voor de maatschappij en voor deze wereld.

Ondanks dat de waarde van IT zich inmiddels al ruimschoots bewezen heeft, geloven wij dat we nog maar aan het begin staan van wat er allemaal mogelijk is. Beeld je eens in wat er gebeurt als organisaties hun tijd, kennis en kunde inzetten om nog beter te innoveren, nog meer gebruik te maken van data en nog beter begrijpen wat hun klanten en onze wereld nodig heeft?

Daar begint onze droom. Wij willen de beste managed service provider van Nederland zijn. Waarom? Omdat als wij onze droom waarmaken, onze klanten niet alleen de tijd en ruimte hebben om aan een betere wereld te bouwen, maar vooral het vertrouwen hebben dat de mogelijkheden eindeloos zijn en er geen grenzen bestaan aan de waarde die kan worden gecreëerd. Dan ontstaat er echt een blijvende glimlach.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This